Tehnician Telecomunicatii si Ajutor Tehnician

sc indoor business srl

15-08-2007 | EXPIRA LA 14-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- identificarea de noi clienti;
- montajul si reglarea corespunzatoare a antenelor satelit, distribuite de diferite companii titulare ale unor marci renumite cum ar fi: BOOM TV, FOCUS SAT sau MAX TV


CERINTE

- persoane inteligente, carora sa le placa munca in echipa si care sa fie constienti de faptul ca muncesc in primul rand pentru a le fi lor bine!!

Nu se cere mare experienta - se accepta la interviuri si candidati fara experienta, deoarece oferim training in cazul in care se decide inceperea colaborarii!!


BENEFICII OFERITE

- Se discuta la momentul oportun, deoarece sunt mai multe componente salariale, toate orientate catre motivarea angajatului!


DESCRIEREA FIRMEI

Societate specializata in ultimul timp pe servicii direct - to - home (DTH) avand colaborari cu toate companiile din domeniu care activeaza in prezent in ROmania.
Societatea mai ofera si alte servicii pentru care vor cere angajari in curand!
Deocamdata se doreste extinderea activitatii DTH prin inmultirea numarului de echipe de instalare si acoperirea cat mai multor judete din sudul tarii!!!
Pentru aceasta doritorii vor trebui sa ne contacteze urmand ca, apoi, in functie de locul unde doresc sa activeze, sa stabilim toate detaliile colaborarii!!!