GESTIONAR

S.C. CORROSHIELD ROMANIA SRL

17-12-2012 | EXPIRA LA 16-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Gestionare depozit;
- Asigurarea livrarilor catre clienti in mod operativ;
- Organizarea transporturilor interne, verificarea documentatiei;
- Evidenta stoc;
- Plan depozit;
- Organizarea documentatiei de gestiune si transport;
- Urmarirea si organizarea manipularii de marfa;
- Organizarea transporturilor de marfa in functie de numarul de comenzi, tonaj (calculul greutatii si optimizarea transportului).


CERINTE

- Foarte bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala;
- Limba engleza constituie un avantaj;
- Persoana organizata, receptiva, responsabila, creativa;
- Operare PC;
- Microsoft Office - cerinta obligatorie!


BENEFICII OFERITE

Se va stabili in urma interviului


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea noastra este specializata in executarea elementelor de fixare din otel carbon, inox pentru constructii si industriile prelucratoare, acoperisuri si fatade , structuri metalice , structuri de lemn, fixarea diferitelor aplicatii in beton , elemente de fixare pentru ferestre, elemente de fixare din otel/carbon pentru aplicatii structurale , suruburi, piulite, saibe cu grad 8.8 sau mai mare tratate sau netratate pentru a rezista la caldura executate conform standardelor TUV, BAM, PSP Corporation sau dupa desenele beneficiarilor.
Specializat in ingineria elementelor de fixare rezistente la coroziune , Engineering Edge Pte Ltd este producator de elemente de fixare premium cu sisteme si tehnologie din Singapore .
Noi credem ca prin aceasta inovatie a produsului , putem crea solutii unice de fixare , acordand clientilor nostri o limita in afacerea lor .Sustinuti de o echipa de profesionisti in sisteme de fixare , noi adoptam serviciul de desavarsire ca pe un motto al companiei noastre .