Secretara, Pitesti – 1 post

Tandem Consulting

09-07-2007 | EXPIRA LA 08-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tandem Consulting recruteaza pentru unul din clientii sai,societate comerciala avand ca obiect de activitate importul si distributia de accesorii auto. Firma este cotata drept cel mai mare importator si distribuitor de accesorii auto din Romania si este membra a Asociatiei Romane a Importatorilor de Autovehicule (APIA).
Ca urmare a dezvoltarii activitatii firmei, in acord cu strategia de crestere a cotei de piata prin diversificarea gamei de produse clientul nostru cauta personal specializat pentru postul de: Asistent Director General.

Responsabilitati:
•Asigura asistenta managementului general al companiei: gestioneaza agenda de lucru si de calatorii, asigura mangementul activitatilor de protocol
•Elaboreaza documentatii specifice relatiilor comerciale stabilite de conducere
•Reprezinta compania in relatia cu tertii desemnati, in limitele de autoritate stabilite de catre conducere


CERINTE

•Operare PC – nivel mediu/avansat
Limba Engleza nivel avansat
•Studii superioare
•Experienta de munca 1 an, preferabil pe un post similar
•Abilitati foarte bune de comunicare, prezentare si negociere, atentie la detalii
•Operativitate in rezolvarea problemelor, disponibilitate la program prelungit;
•Domiciliul sau disponibilitate de relocare în Pitesti


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial:
- Nivel atractiv, adecvat pietei locale, negociabil in functie de experienta si competentele candidatilor


DESCRIEREA FIRMEI

Tandem Consulting este o firma de consultanta HR care traieste in epoca e-business. Misiunea noastra este de a identifica si de a pune in valoare potentialul uman. Sprijinim astfel organizatiile sa-si valorifice principala lor resursa - oamenii, pe care ii ajutam sa fie mai eficienti si sa se adapteze schimbarilor punandu-le in echilibru competentele cu obiectivele.
Noi punem oamenii in valoare.
Competentele noastre acopera intreaga gama a resurselor umane: asigurarea necesarului de capital uman, testare, evaluare, training, coaching, audit resurse umane.
Dinamici, flexibili si creativi, actionam pentru atingerea obiectivelor clientilor nostri, cu care lucram in tandem.
Atitudinea de parteneriat ne caracterizeaza atat in relatia cu angajatorii, cat si cu cei aflati in cautarea unei configuratii profesionale in ascensiune.

Tandem Consulting este o firma de consultanta HR care traieste in epoca e-business.
Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o continua schimbare, noi oferim abordari inteligente pentru rezolvarea problemelor in domeniul resurselor umane.
Misiunea noastra este de a identifica si de a pune in valoare potentialul uman.
Actionam pentru atingerea obiectivelor clientilor nostri, cu care lucram in tandem. Atitudinea de parteneriat ne caracterizeaza atat in relatia cu angajatorii, cat si cu cei aflati in cautarea unei configuratii profesionale in ascensiune.