Merchandiser

GROUP QUEEN MONACO

03-01-2011 | EXPIRA LA 09-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizeaza consolidarea celei mai bune imagini pentru produsele comercializate de firma si plasarea materialelor promotionale si de promovare in pozitii optime.
- Stabileste impreuna cu superiorul ierarhic planul de merchandising care vizeaza zonele prioritare, obiectivele specifice si oportunitatile.
- Identifica situatia reala in teren si propune actiuni de merchandising pentru a asigura succesul produselor.
- Realizeaza utilizarea optima a spatiului asigurand expunerea maxima a produselor (la raft) in cadrul magazinelor (in-store merchandising).
- Aranjeaza/pozitioneaza produsele functie de planograme si spatiul aferent, inclusiv materialele promotionale, display-uri, mese de prezentare, paleti, etc.
- Semnalizeaza optim produsele la raft prin etichetare corespunzatoare,materiale promotionale.
- Verifica corespondenta pret produs expus la raft.
- Se asigura ca spatiul de vanzare este curat si ca aplica politicile de prevenire a pierderilor.
- Asigura nivelul de stoc optim si dispunerea la raft a produselor astfel incat sa se realizeze cresterea rotatiei pe fiecare articol prezent in sortiment.
- Pe durata promotiilor se asigura ca produsele aflate in promotie sunt semnalizate corespunzator la raft.
- Mentine relatii profesionale si cordiale cu reprezentantii firmelor competitoare si cu toti partenerii interni si externi.
- Monitorizeaza in permanenta calitatea produselor ce sunt implementate in spatiile de vanzare (ambalare si termene de valabilitate).
- Urmareste atent toate actiunile concurentei in vederea identificarii celor mai bune strategii de contracararea actiunilor acesteia legate de merchandising.
- Elaboreaza la termen rapoarte despre preturile produselor concurente, despre noile produse aparute, noile moduri de prezentare si ambalare pentru produsele concurentei existente pe piata.


CERINTE

-Experienta de minimum 1 an de zile intr-o pozitie similara - in merchandising sau in domeniul vanzarii cu amanuntul a produselor de larg consum.
-Studii medii sau superioare in domeniul marketing, comert sau economie.
-Cunostinte solide in domeniul pietei produselor firmei.
-Cunoasterea instrumentelor de sondare a pietei.
-Competente de negociere si comunicare interpersonala.
-Competente in luarea deciziilor si asumarea responsabilitatilor.
-Corectitudine, loialitate, orientare catre nou, flexibilitate si creativitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Queen Monaco este una dintre marile companiile din Romania pe piata de import si distributie FMCG si de servicii logistice - transport rutier de marfuri. Cu o experienta de peste 14 ani si cu o echipa de mai mult de 200 de profesionisti, asiguram prezenta si activitatea printr-o retea de filiale locale aflate in Bucuresti, Arges, Valcea si Prahova.
Compania are un portofoliu impresionant de branduri proprii, fiind unic importator si distribuitor al: conservelor Sun Food, energizatului XL, Kara Mia – decoratiuni si articole de menaj. De asemenea marcile de tigari Army si Roxboro sunt produse exclusiv pentru Queen Monaco.
Pe langa acestea, Queen Monaco este distribuitor autorizat pentru numeroase marci de renume: Lavazza, Doncafe, Davidoff, Gauloises, Primola, Heidi, Tymbark s.a.
Pentru mai multe informatii accesati www.queenmonaco.ro