Inspector Asigurari si Agenti Asigurari

BT ASIGURARI TRANSILVANIA - AGENTIA PITESTI1

15-05-2007 | EXPIRA LA 14-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Dezvoltarea portofoliului de clienti;
- Promovarea produselor BT Asigurari pe piata locala a asigurarilor.


CERINTE

- Experienta in asigurari;
- Atitudine pozitiva, initiativa si perseverenta;
- Aptitudini foarte bune de prezentare, negociere si relationare;
- Deschidere pentru activitatea in echipa;
- Cunostinte operare PC (Word, Excel) - pentru inspectori.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial motivant;
- Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Intr-un mediu economic si social aflat in permanenta schimbare, cum este cel al Romaniei, extinderea serviciilor in sectorul financiar urmeaza un trend ascendent firesc si chiar foarte necesar.

Compania a fost fondata in 1994, sub numele de SAR Transilvania, spre a raspunde necesitatilor de asigurare ale tuturor categoriilor de clienti, de la marile companii industriale pana la persoanele individuale. Compania este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania care activeaza In domeniile bancar, de investitii, leasing si al valorilor mobiliare. In anul 2004 compania isi schimba numele in BT Asigurari Transilvania, pentru a sublinia apartenenta la grupul financiar.

Fiind o societate mixta pe actiuni, BT Asigurari are in randul actionarilor o banca moderna, in continua crestere: Banca Transilvania detinand 79,88% din actiuni, alaturi de care sunt actionarii: SIF Banat Crisana cu 10% din actiuni, persoane fizice din Romania si din strainatate cu 10,12% din actiuni. Sediul central al companiei este In Cluj-Napoca, al doilea centru financiar al tarii.


Luna noiembrie 1994 a marcat inceputul activitatii cu un capital de 200 milioane lei. Fiecare an a insemnat rezultate financiare remarcabile si o permanenta diversificare a produselor oferite. Constienti de angajamentele luate pe termen lung si dorind sa construiasca o societate solida, atat actionarii cat si conducerea executiva au decis majorarea continua a capitalului social prin reinvestirea tuturor sumelor obtinute din profit.

BT Asigurari detine, din iunie 2005, un capital social de 20.000.000 RON (200 miliarde lei vechi).
In luna aprilie 2006, Adunarea Generala a Actionarilor a aprobat majorarea capitalului social cu suma de 16.500.000 RON, compania detinand in prezent un capital social de 36.500.000 RON.
Garantia respectarii obligatiilor asumate este data atat de puterea financiara a companiei cat si de contractele de reasigurare incheiate cu societati situate pe primele locuri In clasamentul mondial. Onestitatea, produsele echilibrate si de calitate, transparenta si deschiderea sunt valori fundamentale ale companiei noastre. Cresterea permanenta a activitatii si a societatii releva spiritul de prudenta de care trebuie sa dea dovada un adevarat asigurator.