Coordonator Marketing, Pitesti – 1 post

Tandem Consulting

09-07-2007 | EXPIRA LA 08-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tandem Consulting recruteaza pentru unul din clientii sai, societate comerciala avand ca obiect de activitate importul si distributia de accesorii auto. Firma este cotata drept cel mai mare importator si distribuitor de accesorii auto din Romania si este membra a Asociatiei Romane a Importatorilor de Autovehicule (APIA).
Ca urmare a dezvoltarii activitatii firmei, in acord cu strategia de crestere a cotei de piata prin diversificarea gamei de produse clientul nostru cauta personal specializat pentru postul de Coordonator Marketing.

Responsabilitati:
•Realizeaza cercetari primnare si secundare de piata, prelucreaza datele obtinute si le transmite superiorului ierarhic pentru analiza
•Propune superiorului ierarhic actiuni de promovare pentru produsele alocate si asigura realizarea acestora
•Asigura relatiile publice si promovarea publicitara a produselor alocate
•Identifica si propune modalitati de actualizare a paginii web
•Organizeaza actiunile de promovare a brandurilor alocate
•Raporteaza superiorului ierarhic rezultatele actiunilor de promovare


CERINTE

- Studii superioare de specialitate
- Experienta in vanzari si marketing
- Abilitati foarte bune de comunicare, prezentare si negociere, atentie la detalii
- Creativitate, capacitate de initiativa si corelare a datelor comerciale
- Operare PC – nivel mediu/avansat
- Limba Engleza nivel mediu/avansat
- Domiciliul sau disponibilitate de relocare în Pitesti

Daca nu te regasesti pe deplin in profilul de mai sus, insa esti o persoana ambitioasa, dinamica, creativa si doresti sa iti construiesti o cariera solida in marketing, alaturi de o echipa profesionista, asteptam sa ne trimiti CV-ul.

Pentru ca noi credem ca atitudinea conteaza uneori mai mult decat cunostintele si experienta, vei avea sansa sa iti pui calitatile in valoare. Iar consultantii nostri te vor sustine in fata clientului daca ii vei convinge ca esti persoana potrivita.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial:
- Nivel atractiv, adecvat pietei locale, negociabil in functie de experienta si competentele candidatilor


DESCRIEREA FIRMEI

Tandem Consulting este o firma de consultanta HR care traieste in epoca e-business. Misiunea noastra este de a identifica si de a pune in valoare potentialul uman. Sprijinim astfel organizatiile sa-si valorifice principala lor resursa - oamenii, pe care ii ajutam sa fie mai eficienti si sa se adapteze schimbarilor punandu-le in echilibru competentele cu obiectivele.
Noi punem oamenii in valoare.
Competentele noastre acopera intreaga gama a resurselor umane: asigurarea necesarului de capital uman, testare, evaluare, training, coaching, audit resurse umane.
Dinamici, flexibili si creativi, actionam pentru atingerea obiectivelor clientilor nostri, cu care lucram in tandem.
Atitudinea de parteneriat ne caracterizeaza atat in relatia cu angajatorii, cat si cu cei aflati in cautarea unei configuratii profesionale in ascensiune.



Tandem Consulting este o firma de consultanta HR care traieste in epoca e-business.
Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o continua schimbare, noi oferim abordari inteligente pentru rezolvarea problemelor in domeniul resurselor umane.
Misiunea noastra este de a identifica si de a pune in valoare potentialul uman.
Actionam pentru atingerea obiectivelor clientilor nostri, cu care lucram in tandem. Atitudinea de parteneriat ne caracterizeaza atat in relatia cu angajatorii, cat si cu cei aflati in cautarea unei configuratii profesionale in ascensiune.