partener zonal

PF Carmen Rusu

11-11-2009 | EXPIRA LA 17-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Solutia se afla intr-o planta cunoscuta inca din antichitate pentru proprietatile ei benefice asupra sanatatii, Aloe Vera, si intr-o companie care creste constant de 31 de ani:Forever Living Products


CERINTE

Fie ca te simti obosit, stresat sau fara chef de viata, Aloe Vera Gel te poate ajuta.
Cauza starii tale este scaderea functiei imunitare a organismului.
Datorita vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor pe care ii contine, Aloe Vera Gel iti poate reda energia, bucuria de a trai si optimismul.


BENEFICII OFERITE

Multi consumatori multumiti au recomandat produsele noastre cunoscutilor si astfel au reusit sa-si asigure un venit suplimentar.
Altii si-au dezvoltat o afacere puternica si astazi se bucura de independenta financiara si de un stil de viata asa cum au visat.
Si tu te poti afla printre milioanele de oameni care au gasit sanatatea si prosperitatea consumand si promovand produsele Forever Living!


DESCRIEREA FIRMEI

Forever Living Products, companie fondata in 1978 are filiale in peste 140 de tari si vanzari anuale de peste 2 miliarde de dolari.
Este cel mai mare producator si distribuitor mondial al produselor pe baza de aloe vera destinate sanatatii si infrumusetarii si cel mai mare producator si distribuitor mondial al suplimentelor alimentare apicole