CONSILIERI VANZARI: Piatra Neamt

FLAMINGO INTERNATIONAL

06-04-2009 | EXPIRA LA 06-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru dezvoltarea echipei de vanzari angajam candidati pasionati de tehnologie si motivati sa isi asume urmatoarele responsabilitati:

- Promoveaza si comercializeaza produse intr-un magazin Flanco/ Flamingo;
- Furnizeaza asistenta si suport tehnic clientilor;
- Participa intens/ activ la realizarea obiectivelor calitative/ cantitative ale echipei magazinului si la atingerea targetului de vanzari.


CERINTE

- Studii medii finalizate;
- Prezenta agreabila, tonus energic, excelente abilitati de comunicare si prezentare;
- Capacitate de lucru in echipa, de invatare si dezvoltare.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers si Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite.

Reteaua Flanco World cuprinde magazine de suprafata mare (1,800 - 3,000 mp), amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor de accesat de catre clienti. Primul magazin Flanco World a fost lansat in noiembrie 2005, in Brasov, iar in prezent exista 10 magazine Flanco World in toata tara.

Lantul de magazine Flamingo Computers, cu cele peste 50 de locatii existente in Romania, este liderul pietei locale de IT&C, detinand primul loc pe piata calculatoarelor pentru al 4-lea an consecutiv, cu o cota de piata de 13,1% pentru 2006, in crestere cu 18,5% fata de anul 2005.

Clientii pot gasi in magazinele grupului tehnologii si produse de ultima generatie, atat din gama IT si electronice cat si din segmentul de entertainment, precum varietate foarte mare de console si jocuri. De asemenea, acestia beneficiaza de consultanta in alegerea produselor potrivite, a celor mai bune solutii de cumparare si a celor mai eficiente si accesibile sisteme de vanzari in rate, asigurand, in plus, servicii post-vanzare, precum transportul si instalarea gratuita.

Din iunie 2005 compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.