ECONOMIST

Cabinet PARI

08-12-2006 | EXPIRA LA 14-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru Clientul nostru, Companie Multinationala, care ofera solutii de ambalat din carton, cu fabrica in Otopeni, selectam o persoana ambitioasa pentru pozitia de:
- Intocmire registre - casa, banca, mijloace fixe etc.
- Intocmire facturi si deconturi.
- Fiscalitate (legislatie).
- Calcul salarii.


CERINTE

- Studii superioare economice finalizate.
- Experienta in domeniul economic minim 2 ani.
- Cunostinte foarte bune de operare PC.
- Cunostinte bune de limba engleza.
- Rezistenta la stres, lucrul cu sarcini multiple.
- Abilitati de comunicare si lucru in echipa bune.


BENEFICII OFERITE

- Posibilitatea de dezvoltare rapida a carierei.
- Conditii de munca foarte bune, cu tehnica de calcul de ultima generatie, intr-un colectiv de profesionisti.


DESCRIEREA FIRMEI

Cabinet PARI este mai mult decat o firma de consultanta : noi valoram cu adevarat relatiile cu clientii nostri, constienti de faptul ca reputatia noastra depinde de succesul clientilor nostri. Lucram cu dumneavoastra pentru a va furniza solutii personalizate si rapide, care sa va permita sa va pastrati avantajul competitiv, totul cu o ¿§atingere¿¨ personala si profesionala care delimiteaza Cabinet PARI de restul.

Relatiile cu candidatii sunt la fel de importante. Misiunea noastra este sa construim o relatie bazata pe transparenta si incredere cu fiecare persoana cu care intram in contact. Oferim indrumare privind scrierea CV-ului si a scrisorii de intentie, tehnici de interviu si consiliere privind cariera.

Castigarea si pastrarea unui avantaj competitiv necesita o investitie importanta in dezvoltarea personalitatii si abilitatilor profesionale ale angajatilor dumneavoastra. Datorita experientei noastre, va putem oferi cele mai bune servicii de resurse umane, servicii care cuprind :

- recrutare si selectie
- evaluarea angajatilor
- studii pe piata
- training
- consultanta in resurse umane.


Avand sediul in Ploiesti, in cei 6 ani de activitate Cabinet PARI a stabilit parteneriate cu unele dintre cele mai importante companii care activeaza pe piata. Lafarge, Ductil, Shell, Elpreco, UPS, Industrie Maurizio Peruzzo, Medimfarm, SHR Distribution sunt printre companiile cu care am cladit o relatie bazata pe incredere, transparenta si rezultate.