Consilier juridic

FINDERS

30-11-2008 | EXPIRA LA 06-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Titularul postului este responsabil de desfasurarea optima a asistentei juridice la nivel de societate;
In acest scop:
- Avizeaza asupra legalitatii contractelor economice, contractelor de munca, care se incheie intre S.C. DACRIS IMPEX cu terte persoane fizice sau juridice, precum si asupra oricaror masuri care sunt de natura sa angajeze raspunderea patrimoniala a societatii; contracte de prestari servicii, antrepriza, conventii civile
- Negocieaza si intocmeste contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, comodat
- Acorda avizul de legalitate asupra tuturor problemelor pentru care departamentele societatii solicita acesta.
- Asigura informarea periodica a personalului societatii cu privire la actele normative nou aparute, care reglementeaza aspectele specifice activitatii societatii.
- Reprezinta societatea in fata instantelor judecatoresti in cadrul litigiilor cu terte persoane fizice si/sau juridice.
- Participa in comisii de licitatii organizate pentru incheiarea de contracte necesare bunei desfasurari a activitatii societatii.
- Prezinta informari periodice asupra situatiei juridice a societatii, pe baza sesizarilor periodice efectuate de departamentele societatii, evidentiind cauzele unor disfunctii si propunerea de masuri de eliminare a deficientelor, conform temeiului si termenului legal.
- Declara si inregistreaza filiale, sucursale, puncte de lucru, etc., obtine autorizatii, certificate de mentiuni, copii acte dosare, etc., de la Camera de Comert si Industrie a Romaniei; alte autorizatii si avize necesare desfasurarii activitatii societatii


CERINTE

- Studii superioare de specialitate finalizate
- Experienta minim 3 ani
- Cunostinte PC- foarte bune;
- cunostinte de limba engleza
- Capacitate de organizare, responsabilitate, dinamic si capabil sa lucreze sub presiune.


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant;
Posibilitatea de a se dezvolta in cadrul unei echipe profesioniste


DESCRIEREA FIRMEI

FINDERS recruteaza pentru clientul sau DACRIS.

Grupul de firme DACRIS a fost infiintat in 1993 pentru a satisface nevoile clientilor in domeniul papetariei, biroticii si a productiei tipografice. Printr-o politica de expansiune adaptata structurii si cerintelor pietei, in numai 3 ani, grupul a deschis la Bucuresti un important punct de lucru si s-a dezvoltat apoi la nivel national. Reusind sa raspunda solicitarilor clientilor cu promptitudine, Dacris a castigat un loc important in piata.
Dacris este un mediu dinamic, cu angajati bine pregatiti si talentati, cu un nivel profesional ridicat si adaptat cerintelor.

FINDERS furnizeaza servicii complete si integrate de resurse umane.
Noi adaugam valoare prin personalizarea programelor de consultanta, instruire si recrutare - selectie de personal pe care le propunem clientilor. Completam solutia cu oferirea de servicii de administrare personal, managementul securitatii si sanatatii in munca si a situatiilor de urgenta , consultanta legislativa.