Bucatar Sef

COMTEL FOCUS SA

20-01-2014 | EXPIRA LA 19-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizeaza activitatea de productie culinara, conform standardelor hotelului;
- Face propuneri de meriuri impreuna cu retetele aferente, calculeaza costurile si consumul; este responsabil cu trainingul angajatilor in legatura cu meniul;
- Este responsabil sa aiba disponibile toate materialele si materia prima necesare in Bucatarie, precum si de pastrarea acestora in conditii corespunzatoare;
- Verifica si este responsabil de calitatea muncii tuturor membrilor echipei din Bucatarie, precum si de calitatea produselor finite realizate de acestia;
- Este responsabil cu comunicarea problemelor din Bucatarie de la o tura la alta;
- Este responsabil cu respectarea standardelor de calitate in Bucatarie;
- Informeaza Directorul General cu privire la defectarea oricarui echipament ce poate afecta activitatea din Bucatarie, evalueaza si ia masurile necesare pentru rezolvarea problemei;
- Gestioneaza si este responsabil pentru inventar: toate echipamentele, ustensilele, materialele si materia prima din departament; face inventarul lunar si informeaza Directorul General in caz de diferente;
- Ia masurile necesare si este responsabil de respectarea bugetului de cheltuieli, de atingerea planului de beneficii si a profitabilitatii, in vederea maximizarii profitului si minimizarii costurilor;
- Se asigura ca sunt respectate standardele legale cu privire la igiena,temperaturi frigidere, securitatea si sanatatea muncii si PSI etc


CERINTE

- Cel putin 5 ani experienta ca si Bucatar Sef;
- Experienta anterioara intr-un lant hotelier poate fi un avantaj;
- Traininguri specializate;
- Dinamism, orientare catre client;
- Simt estetic foarte bine dezvoltat;
- Foarte bun organizator;
- Capabil sa lucreze in conditii de stres;
- Abilitati de comunicare, relationare si negociere;
- Cunosterea limbii Engleze reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv;
- Traininguri;
- Oportunitati de dezvoltare;
- Echipa de lucru de profesionisti;
- Telefon mobil.


DESCRIEREA FIRMEI

Hotelul de 4 stele 'angelo Airporthotel Bucureşti' este situat în imediata apropiere a Aeroportului Internaţional Henri Coandă pe drumul european E60/DN1, beneficiind în consecinţă de legături de transport rutier convenabile. Chiar şi înainte de 2008, când fost redefinit conform conceptului hotelurilor angelo al grupului hotelier Vienna International, s-a numărat printre primele adrese de hoteluri business din Bucureşti. Îmbinarea reuşită dintre concepte de design moderne şi servicii de calitate superioară reprezintă factorul determinant în ecuaţia de calitate a angelo Airporthotel Bucureşti.

Unele dintre caracteristicile deosebite ale hotelului angelo Bucureşti:

Distanţa de numai 300 m de Aeroportul International Henri Coandă
Transferul gratuit la şi de la Aeroportul International Henri Coandă
177 de camere (dintre care 69 amenajate în designul angelo)
Săli de conferinţe şi de întâlniri cu o capacitate de până la 190 de persoane (20 de săli individuale pentru şedinţe sau reuniuni)
Internet gratuit in lobby si in camere
Parcare păzită (gratuită) pentru clienţii hotelului