SEFA DE MAGAZIN LA CEL DE-AL DOILEA BENVENUTI DIN ORADEA, INAUGURARE SFARSIT OCTOMBRIE 2006

Benvenuti

23-10-2006 | EXPIRA LA 29-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordoneaza activitatea magazinului, intrari/ iesiri de marfa, gestioneaza relatiile cu clientii, cu autoritatile locale, cu administratia centrului comercial, cu institutiile bancare, gestioneaza si supervizeaza personalul angajat la magazin, comunicarea cu sediul central.


CERINTE

Persoana ambitioasa, motivata, dinamica, comunicativa, capabila sa fie lidera unei echipe, dispusa la un program prelungit.
Studiile superioare sunt obligatorii, iar experienta in conducerea unui magazin mare, dintr-un centru comercial, reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Veniturile lunare sunt foarte motivante, si sunt in stransa legatura cu performantele obtinute. De asemena oferim un mediu de lucru modern, o echipa tanara, optimista, training-uri, diverse beneficii.


DESCRIEREA FIRMEI

BENVENUTI este o retea de magazine moderne, cu profil incaltaminte si marochinarie, avand in momentul de fata 13 magazine, in Bucuresti ( 2 ), Timisoara ( 2 ), Brasov, Cluj Napoca ( 2 ), Tirgu Mures, Pitesti, Satu Mare, Baia Mare, Suceava si Oradea. In perioada imediat urmatoare deschidem noi magazine in Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Oradea, Ramnicu Valcea, Sibiu si Bacau. Prin gama larga de articole, precum si prin calitatea oferita, vizam segmentul de clienti cu venituri medii si peste. Odata cu extinderea la nivel national, dorim sa devenim liderii acestui segment.