SEF ECHIPA DE PRODUCTIE

PUBLIC EUROCONSULTING

12-08-2006 | EXPIRA LA 18-08-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Primeste un plan de lucru (sarcini) pt. ziua respectiva; primeste material pt. a modifica manual sau repara produse logistice.Coordoneaza aceste imputuri si o varietate de resurse (echipament, material, personal) pt. a atinge la timp nivelul priductiei si calitatea acesteia in limitele bugetului.Identifica si rezilva problemele aparute in procesul de productie.Manageriaza operatiuni legate de materiale consumabile etc.Identifica limitele productiei si ghideaza echipa spre o continua crestere si imbunatatire a procesului.Asigura toate interviurile pt. persoanele care doresc intoarcerea la lucru si audierile disciplinare preliminare care sunt conduse de acesta intr-un mod profesional consistent si la timp.

DESCRIEREA JOB-ului:
Este un post care necesita un nivel tipic de munca pt. un manager first-level.Asigura learetshipul angajatilor efectuand munca de rutina sau in grup. Munca se desfasoara in standarde si practici profesionale si bine stabilite. Primeste sarcini detaliate si urmeaza proceduri stabilite pentru a atinge scopurile si obiectivele unitatii. Dezvolta tehnici si fortifica politici si proceduri. Deciziile eronate sau esecul in a atinge rezultate pot avea un impact negativ asupra operatiunilor departamentului, sarcinilor si/sau performantelor dorite. Asigura indicatii unei unitati sau grup de angajati, atribuie sarcini si verifica lucrul la intervale regulate. Este direct subordonat atingerii atributiilor repartizate folosind proceduri, ghiduri si politici bine definite.Asigura recenzii pentru impunerea salariala asupra performantelor angajatilor si recenzii pt. compensarea salariatilor, recomanda masuri disciplinare daca este necesar.Interactioneaza direct cu subordonatii si grupuri pt. a afla informatii; interactioneaza cu parteneri din exterior, si daca este posibil, tine evidenta contactelor.


CERINTE

-studii superioare;
-experienta in domeniu;
-foarte bune abilitati de comunicare.


BENEFICII OFERITE

-salar motivant;
-conditii excelente de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare selecteaza personal pentru clientul sau Companie Multinationala, producator canadian de echipamente It & C.
publiceuroconsulting@yahoo.com