Reprezentant vanzari B2B - Oradea

Job Connect

27-03-2014 | EXPIRA LA 26-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect cauta, pentru clientul sau, un reprezentant iscusit in domeniul vanzarilor pentru zona de vest a tarii!
Ne dorim sa intalnim oameni care sunt pasionati de acest domeniu de activitate, care stiu ca doar din maiestria cu care reusesc sa intereactioneze cu cei din jurul lor pot culege satisfactii.
In egala masura, intelegem ca iscusinta in vanzari e ceva care se invata si incurajam aplicatiile reprezentantilor de vanzari care au stabilitate in cariera, de macar 3 ani pentru un post de vanzari si o experienta totala de cel putin 5 ani.


Cine are nevoie de serviciile dumneavoastra?

Compania in care va veti desfasura activitatea ofera servicii complete de inchiriere a articolelor textile pentru diferite domenii de activitate:
- pentru domeniul industrial (fabrici) – uniforme de lucru pentru personal;
- pentru hoteluri si restaurante – fete de masa, lenjerii de pat, uniforme de lucru, articole din frotir, servetele de pahar, dispensere de hartie, saltele si invelitoare de saltele;
- domeniul sanitar – fete de perna, cearsafuri de pat, cearsafuri de patura, prosoape, camasi pentru pacienti, campuri de operatii pentru chirurgie;
- igiena grupurilor sanitare- dispensere cu role textile, dispensere pentru improspatarea aerului, sisteme pentru dezinfectarea vaselor de toaleta, dispenesere pentru diferite tipuri de sapun lichid;
- service carpete lavabile;
Cu o experienta de 97 de ani in acest domeniu, este prezenta in Romania din anul 2005, ajungand in prezent la 14 tone de textile procesate zilnic in fabrica din Bucuresti, la nivelul intregului grup fiind procesate peste 350 de tone zilnic.
Recent, a fost inaugurata o noua fabrica in Romania, in judetul Bihor, cu o investitie de 6 milioane de euro.


Ce rol puteti juca in aceasta companie?

- promovati serviciile companiei catre clienti noi;
- interactionati cu persoane de decizie;
- mentineti relatiile cu clientii deja existenti;
- prelungiti contractele pentru clientii deja existenti;
- prezentati ofertele catre clientii vechi si noi;
- oferiti si recomandati solutii pentru clienti, in functie de nevoile acestora;
- calculati rentabilitatea anumitor servicii;
- comunicati frecvent cu superiorii;
- finalizati si mentineti cat mai multe contracte, astfel incat activitatea dumneavoastra sa contribuie la cresterea cifrei de afaceri a companiei, implicit a recompenselor dumneavoastra;
- redactati si trimiteti rapoarte de activitate in conformitate cu detaliile stabilite cu directorul national de vanzari si cu directorul regional.


CERINTE

Cum procedam?

Dorim sa va cunoastem deoarece lucrati deja in domeniul vanzarilor de servicii de macar 5 ani si faceti acest lucru intr-un mod profesionist. Rezultatele va recomanda, colegii dumneavoastra cred ca sunteti un As in vanzari si clientii sunt incantati sa va intalneasca.
Stim ca daca va potriviti descrierii de mai sus, atunci sunteti un om pasionat de vanzari, stabil din punctul de vedere al parcursului profesional, perseverent, creati relatii de lunga durata si va place sa cunoasteti mereu oameni noi.
In plus, cunostintele de limba engleza sunt necesare pentru acest post.

Suntem onorati sa discutam cu dumneavoastra despre aceasta oportunitate.


BENEFICII OFERITE

Salariul este compus dintr-un venit fix si bonus din vanzari


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.