PLANIFICATOR/RESPONSABIL PRODUCTIE

PUBLIC EUROCONSULTING

12-08-2006 | EXPIRA LA 18-08-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Implicantii sunt calificati in meseria de contabili lucrand independent la multe aspecte ale job-ului. Munca se desfasoara in conditii clare si standarde si practici bine stabilite. Sarcinile sunt de o complexitate medie prin natura lor solicitand o gandire si un rationament logic in vederea indeplinirii in cele mai bune conditii a sarcinilor atribuite si gasirea celor mai bune metode de urmat. Deciziile eronate sau esecul in a atinge rezultate poate avea un impact negativ asupra operatiunilor departamentului/diviziei, sarcinilor si/sau performantelor propuse.Lucrul sub supraveghere generala.Situatiile care nu sunt prevazute de standarde,proceduri,procese si metode sunt deservite managerului sau la un nivel mai inalt.Poate demonstra modalitatile de lucru unor noi angajati.Pune bazele relatiilor interne si externe prin intelegerea si lucrul cu cei care faciliteaza atingerea obiectivelor unui job,cum ar fi relatiile cu furnizorii cheie,clientii si compartimentele interne.

RESPONSABILITATI:
Planifica,organizeaza si executa sarcinile productiei pentru un produs desemnat sau produse incluse in coordonarea programului.Dezvolta sarcinile productiei bazate pe serintele trecute si actuale ale clientului,cerinta de produse,profilul si cunoasterea clientului.Analizeaza imputurile pt. a putea determina sarcinile.Analizeaza impactul intern pentru client.Asigura calitatea si integritatea informatiilor folosite pentru a genera planuri pentru nevoi de materiale.Revizuieste planurile bazandu-se pe analiza planului actual.Manageriaza problemele asociate cu schimbarile tehnologiei pentru a asigura un cost minim de expunere,exces de material si risc de transport spre client.Participa la introducerea produselor noi si asigura transferul produselor existente prin planificarea si analiza unor materiale comune sau unice in sprijinul realizarii produsului la termen.
Comunica informatii cu privire la disponibilitatea materialelor pentru a sustine planul pe parcusul vietii prudusului.Mentinerea cunostintelor despre volumul fluctuatiilor si materialelor pe care clientul le doreste. Asigura informatii in functii de necesitate.Dezvolta pe termen scurt sau lung relatii cu clientii pentru livrarea produselor.Coordoneaza necesarul de resurse astfel incar livrarea catre client sa se faca bine.Revizuie si raporteaza despre nuvelele agregate productiei,inventar,disponibilitate si livrari la timp.Elaboreaza planuri de recuperare a transporturilor care s-au pierdut.Conduce imbunatatirea continua a planificarii procesului .Faciliteaza dezvoltarea proceselor si practicilor in vederea atingerea obiectivelor.Asigura leaderschip-ul si suportul angajatilor de la NAOF.Ia decizii inconjurat de colaboratori pe baza de opinii.Asigura un rol de expert pentru alte departamente din cadrul North American Order Fulfillment.Poate asigura training si indrumare si poate atribuii sarcini unor angajati mai neexperimentati.


CERINTE

-abilitati foarte bune de comunicare;
-experienta in domeniu;
-studii superioare economice;
-cunostinte bune PC,in special Excel


BENEFICII OFERITE

-Salar motivant
-posibilitatea de a lucra intr-o companie puternica.
-conditii de munca excelente.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare selecteaza personal pentru clientul sau Companie Multinationala, producator canadian de echipamente It & C.
publiceuroconsulting@yahoo.com