Job expirat
Pregatirea semipreparatelor zilnice;
Receptionarea si punerea la pastrare în conditiile prevazute de normele igienico-sanitare, a alimentelor si marfii venite de la anumiti furnizori;
Verificarea si intocmirea caietululuide stoc la intrarea si la iesirea din tura;
Respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
Respectarea normelor igienico sanitare HACCP.
• imaginaţie culinară, ordonat şi disciplinat;
• capabilitatea să pregătească produse alimentare reci şi calde în conformitate cu meniul restaurantului si nu numai;
• atitudine orientată către client – politeţe, abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă;
• rezistenţă mare la stres;
• atitudine pozitivă şi conciliantă în relaţiile cu clienţii şi colegii;
• disponibilitate de a lucra în ture.
Se discuta la interviul final.
Restaurant-pizzerie central cu specific italian cu program non-stop.