Inspector Asigurari

Astra-Uniqa Asigurari Sucursala Oradea

28-04-2007 | EXPIRA LA 28-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Compania de asigurare cu capital româno-austriac ASTRA - UNIQA îsi consolideaz¿ echipa de vânz¿ri prin noi angajari pentru agentiile din Oradea, Alesd, Beius, Marghita si Salonta.
- Dumneavoastra sunteti o persoan¿ dinamic¿ ce doreste s¿ realizeze câstiguri financiare importante si s¿ se perfectioneze în domeniul vânz¿rilor de asigurari al¿turi de cel mai mare asigur¿tor austriac.
- Exist¿ acum sansa unei cariere promit¿toare într-o echip¿ noua, dinamica si performant¿.
VA ASTEPTAM IN NOUL SEDIU DIN ORADEA,BD.GENERAL GHE.MAGHERU NR.11, UN SEDIU MODERN SI REPREZENTATIV.
ALATURATI-VA ECHIPEI NOASTRE!


CERINTE

- persoana dinamica,cu bune abilitati de comunicare;
- perseverenta;
- orientare catre client si rezultate financiare proprii deosebite;
- experienta in domeniu si studiile superioare constituie avantaje, dar nu sunt obligatorii.


BENEFICII OFERITE

ANGAJARE pe baza de CONTRACT DE MUNCA si beneficii financiare deosebite corelate cu rezultatele obtinute.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in anul 1991, ASTRA - UNIQA s-a desprins din fosta companie de stat ADAS si beneficiaza de o indelungata experienta pe piata nationala si internationala a asigurarilor.
Patrimoniul impresionant al companiei, actionarii sai puternici – Nova Trade Group, unul dintre cele mai mari holdinguri din Romania si UNIQA Group, liderul pietei austriece de asigurari si unul dintre cei mai mari asiguratori europeni, reprezinta garantia unei companii solide si stabile.
UNIQA este lider al pietei austriece de asigurari si a devenit printr-o evolutie dinamica, unul dintre cele mai importante grupuri de asigurare din Europa Centrala. Oferirea de solutii individuale si dezvoltarea produselor personalizate sunt menite sa intruneasca necesitatile din ce in ce mai diversificate ale clientilor.
In prezent, UNIQA detine 27% din actionariatul ASTRA ASIGURARI si contribuie la dezvoltarea proiectelor importante ale companiei cu experienta unor asiguratori europeni reputati.
Cuvintele cheie pentru expansiunea ASTRA - UNIQA sunt modernizarea si flexibilitatea.