Inginer tehnic

SC EURITEH SRL

24-07-2009 | EXPIRA LA 31-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Propune masuri si solutii in vederea valorificarii la maximum a capacitatilor de productie existente si a modernizarii unor procese de productie.
Elaboreaza planuri de investitii si achizitii tehnologice care sa conduca la atingerea deziteratelor de rentabilitate economica si competitivitate pe piata a organizatiei.
Asigura coordonarea activitatii departamentului de productie cu obiectivele organizationale si cu activitatea celorlalte departamente.
Acorda consultanta si consiliere tehnica Directorului General in vederea luarii unor decizii eficiente in ceea ce priveste organizatia.
Urmareste si asigura respectarea regimului tehnologic al fiecarei instalatii, a realizarii la termen si de buna calitate a lucrarilor de reparatii si revizii a instalatiilor si utilajelor.
urmareste si asigura incadrarea in consumurile specifice stabilite la energie si combustibili.
Stabileste programul de masuri tehnico-organizatorice, a planului de masuri de protectie a muncii si a planului pregatirilor de iarna si analiza periodica a stadiului realizarii acestora.
Organizarea si asigurarea existentei tehnice in cadrul sectiilor de productie


CERINTE

Studii superioare tehnice.
Experienta similara de minim 1 an.
Cunostinte in domeniul tehnic, PC.
Limba germana constituie avantaj


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv, bonusuri, autoturism propriu


DESCRIEREA FIRMEI

SOCIETATE COMERCIALA CU CAPITAL MAJORITAR AUSTRIAC, IMPORTA SI COMERCIALIZEAZA UTILAJE IN DOMENIUL RECICLARII DE DESEURI