Job expirat
- Pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- Intocmeste propuneri de noi preparate culinare si elaboreaza retetele respective;
- Monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- Preia comenzi si asigura servirea acestora;
- Debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- Raspunde de gestiunea produselor, materiilor prime si obiectivelor de inventar primite;
- Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
-Raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
-Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
-Respectarea normelor de igiena si securitate a muncii.
- Experienta relevanta in domeniu cu accent pe cunoasterea gastronomiei cu specific german, austriac si italian;
- Diploma de calificare in meseria de bucatar;
- Persoana prezentabila, cu tinuta ingrijita;
- Rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
-Imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
- Persoana responsabila, capabila de a asigura si gestiona necesarul de materii prime;
- Spirit organizatoric, capabil de a lua decizii, de a implementa proceduri si metode de lucru si a urmari respectarea acestora;
-Atitudine orientata catre client, politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
-Atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
- Constituie avantaj experienta de lucru pe acelasi domeniu in afara tarii, in special in Germania, Austria, Italia.
Active Job Consulting este o Agentie de Resurse Umane din Romania cu mare potential care ofera solutii complete de personal. CALITATEA este MOTTO-UL nostru.