Asistent IT service

Leadcom SRL

29-06-2015 | EXPIRA LA 01-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului:

Cautam un asistent pentru departamentul de IT service, care va fi responsabil pentru asigurarea stabilitatii, integritatii si functionarii sistemelor operationale, fie ca e vorba de sistemele noastre proprii sau cele ale clientilor.

Acesta se obtine prin monitorizarea, intretinerea, oferirea de asistenta si optimizarea infrastructurii constand in retele, hardware, software precum si sisteme de operare asociate.

Asistentul IT service:

este responsabil pentru functionarea tuturor sistemelor operationale din intermediul organizatiei;
se asigura de faptul ca procesele decurg conform standardelor cerute care ofera un serviciu de clienti eficient;

Atributii:

Depanare hardware si software, inclusiv servere, echipamente de retea, PC-uri, imprimante, periferice si soft-uri in legatura cu aceste, sisteme de operare Windows XP/7/8, MAC OS, Windows Server 2003/2008 …
Asigurarea compatibilitatii si interoperabilitatii sistemelor informationale ale companiei noastre;
Administrarea si gestionarea marfurilor IT


CERINTE

Cerinte – calificari si abilitati tehnice necesare:

Abilitati foarte bune in ceea ce priveste depanare de hardware si software, PC-uri, laptopuri, servere, imprimante, alte echipamente de birou; Sisteme de operare (Windows, Windows Server, Linux, MAC, iOS, Android, etc), VPN, DNS, DHCP, cablari, servere, switch-uri;
Foarte bune cunostinte de cautare pe internet, gasirea usoara a informatiilor despre produse, teste, comparatii precum si gasirea de aplicatii software (programe) care sa se potriveasca scopurilor;
Experienta cu reparatii hardware PC, laptop, tablete (reball, reparatii electronice), reparatii imprimante, incarcari cartuse inkjet, laser este un avantaj;
Experienta cu solutii de stocare date, tehnlogii de virtualizare sau orice alta aplicatie practica in domeniul IT reprezinta un avantaj;
Abilitati de a lucra pe mai multe probleme simultan; foarte bune abilitati de invatare;
Abilitatea de a se adapta în lumea schimbarilor permanente ale domeniului digital. Pasiune pentru tehnologie.


BENEFICII OFERITE

Munca @ Leadcom – ce oferim:


Suntem o companie careia ii pasa de faptul ca angajatii sa fie multumiti, respectiv de cresterea companiei. LeadCom ofera nu numai un loc de munca interesant si provocator, dar si un pachet de recompense si beneficii:

Posibilitati de avansare in cariera in functie de abilitati si performanta;
Plan anual de training conceput sa se potriveasca nevoilor individuale, cuprinzand abilitatile hard si soft, dezvoltarea si imbunatatirea acestora;
Evenimente sponsorizate de companie: petreceri, team-building-uri (consolidarea echipei) activitati si competitii de sport (fotbal, baschet, volei, tenis, ping-pong, curse de biciclete)
Beneficii flexibile: beneficii de sport, tichete de masa, telefon, laptop, etc
Pachet salarial motivant plus bonusuri pentru rezultate bune;

Acest loc de munca este realmente o comunitate, astfel ca noi cautam un adevarat jucator de echipa.

Este si o echipa profesionista, unde nu exista jumatati de masura, nu se folosesc expresii de genul “nu stiu” sau “nu se poate”. Trebuie sa fii o persoana sigura de sine si un adevarat om orientat catre rezultate si succes. Daca toate astea suna ca si cum a-i fi tu atunci aplica acum!


DESCRIEREA FIRMEI

Politica noastra este:“Fa ceva in cel mai bun mod posibil sau daca nu poti mai bine nu fa nimic”. In alta ordine de idei: “Noi nu cunoastem imposibilul”

Leadcom a fost o poveste de succes inca de la inceput: am pornit in 2002 ca si companie de comert si am realizat profituri inca de bun inceput.

Pe parcursul anilor ne-am orientat intr-o directie a consilierii, mentorarii si dorim sa urmam aceasta linie si pe viitor.

Deoarece acordam o mare importanta planificarii, analizam tendintele din lume si ne pregatim sa dezvoltam noi branduri care sa satisfaca noi cerinte, noi piete intr-o lume schimbata.