Agent de Vanzari

Senini Cementiblok

24-08-2012 | EXPIRA LA 26-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATUL IDEAL:

Cautam persoane cu experienta in comercializarea materialelor de constructii(in special pavaje, borduri, boltari), pentru judetul Bihor si imprejurimi

Dorim sa colaboram cu o persoana dinamica, ambitioasa, serioasa, cu o atitudine pozitiva in satisfacerea exigentilor clientilor.

Specificul acestui job necesita o importanta prezenta pe teren a agentului.

Nu cautam persoane ce isi fac munca de mantuiala.


CERINTE

Vanzarea si promovarea produselor companiei(pavaje, borduri, boltari) catre toti potentialii clienti(persoane fizice, depozite de materiale de constructii, firme de constructii, primarii ori alte institutii publice) din aria specifica.
Prospectarea pietii si identificarea clientilor, distributia de mostre si materiale publicitare, mentinerea raporturilor cu clientii.
Urmarirea tututor fazelor procesului de vanzare, inclusiv incasarea.
Indeplinirea target-urilor de vanzari.


DESCRIEREA FIRMEI

Senini Cementiblok produce pavaje, boltari si borduri din beton.

Unitatea de productie ocupa o suprafata de 30 000 de metri patrati in parcul industrial din Nadab, Chisineu Cris, judetul Arad, pe aceasta suprafata a fost construita o hala de productie de 2200 mp.

Calitatea oferita de Senini Cementiblock este rezultatul pasiunii pentru propria munca, rezultatul know-how-ului investit si a cercetarii continue, cu scopul de a oferi o gama de produse cu un gust rafinat, cu finisaje si culori exclusive.