SOFER TIR INTERNATIONAL OLANDA

Tjobs SRL

04-06-2015 | EXPIRA LA 04-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania angajatoare desfasoara transport de bunuri alimentare in camioane cu prelata din Olanda in tarile din Europa de Vest. Soferii vor fi angajati pe filiala olandeza din Polonia unde compania este prezenta de peste 10 ani

Se executa transport de bunuri alimentare in Europa de Vest. Se lucreaza pe camioane cu prelata DAF, MAN, MERCEDES. Punctul de lucru este in Olanda, orasul Heerenberg. Camioanele sunt doatate cu sistem navigatie CarCube.

Conditii salariale: 63 euro net/ zi lucratoare(diurna inclusa 42euro/zi) si 21euro net/ zi libera
Salariul mediu este de 1727 eur net/luna(1890 euro in luna cu 4 saptamani lucrate, 1596euro in luna cu o saptamana libera).
Se lucreaza 6 saptamani cu 1 saptamana libera.
Transportul din Romania in Olanda de deconteaza de catre angajator la prima plecare, cu conditia ca soferii acceptati sa treaca proba de conducere.Candidatii sunt preluati de la aeroport de reprezentantul angajatorului.
Candidatii care trec proba de conducere sunt angajati pentru o perioada de proba(1 luna) dupa care contractul se semneaza pe o perioada nedeterminata.

Camera sociala in Heerenberg, dotata cu dus, masina de spalat, camere de cazare cu 15 paturi(in majoritatea timpului sunt goale). In saptmana libera se pune la dispozitie acesata cazare pentru soferii care nu doresc sa se intoarca in Romania.
Interviul cu angajatorul are loc la Tg Mures in data de 15 Iunie 2015.Candidatii selectati in urma interviului vor sustine o proba de conducere in aceiasi zi.
Numarul de ore/zile lucratoare:min garantat conf legii 21 de zile lucratoare
Locatia: Olanda, Oras Heerenberg.

Responsabilitati:

Transportul de bunuri alimentare.
Operare sistem de navigatie CarCube
Cooperare cu dispecerul
Grija fata de bunurile transportate si fata de echipamentele companiei


CERINTE

Experienta in transport international 2-3 ani.
Permis de conducere C,E
Curs/experienta de transport bunuri
Adeverinta medicala
Cazier rutier
Card Tahograf
Certificat ADR constituie avantaj. Daca nu detineti certificatul ADR o sa sustineti testul de obtinere certificat ADR dupa angajare.


DESCRIEREA FIRMEI

TjobsRecruit este divizia de leasing de personal si recrutare a Grupului Tjobs, cu prezenta la nivel international, furnizor de servicii de leasing de personal si solutii de recrutare.
Grupul Tjobs este un concept unic de recrutare, activ la nivel international, bazat pe un sistem integrat care asigura desfasurarea în timp real a procesului de recrutare.