Asistenta in Olanda

GioFlex Europe

17-04-2009 | EXPIRA LA 01-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautarea si gasirea oamenilor apti de munca ce doresc un loc de munca, testarea cunostintelor si aptitudinilor acestora in cadrul interviurilor
Participarea la intalnirile de afaceri impreuna cu managerul companiei unde va adopta o abordare convingatoare a ofertei companiei, care sa atraga si sa prezinte interes
Efectuarea muncii administrative in cadrul biroului
Consiliere clienti pe probleme de personal
Coordoneaza personalul aflat in subordine si se asigura ca acestia respecta regulile interne


CERINTE

Ablitati de comunicare in limba engleza scris/vorbit
Persoana deschisa, comunicativa cu capacitate de relationare interumana, capabila sa se adapteze, motivata, echilibrata, cu mentalitate de invingator, flexibila
Usurinta in a lucra cu calculatorul
Usurinta, claritate si coerenta in exprimare
Orientare spre cariera
Adaptare la program de lucru flexibil


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv
Program de lucru flexibil
Program de pregatire
Mediu de lucru modern
Acomodare gratuita
Contract pe o perioada nedeterminata

Interviurile personale se vor organiza in Bucuresti


DESCRIEREA FIRMEI

GioFlex Europe este o companie inovatoare ce ofera solutii integrate de recrutare, avand o retea extinsa si intreaga lume.
Serviciile noastre se bucura de un real success in domenii precum horticultura, agricultura, productie, constructii, logistica, etc…
Cu o experienta de 8 ani pe piata, expertiza dobandita ne-a avansat spre a putea oferi o calitate superioara in servicii.
Din momentul deschiderii granitelor pentru forta de munca din Europa de Est am fondat o companie, care acum se gaseste in plina dezvoltare, avand ca domeniu principal de activitate leasing-ul operational de personal.
Recrutam si selectam oameni in cele mai bune conditii, adaptate desigur standardelor cerute. Obiectivul nostru este sa ne satisfacem complet clientii, motiv pentru care suntem direct implicati in procesul de recrutare.
Am plasat oameni specializati in tarile care constituie interes pentru noi, precum Polonia, Ungaria si de curand Romania si Bulgaria.
Sediul GioFlex este situat in Naaldwijk, la doar 20 de minute de condus de Amsterdam, capitala oficiala a Olandei.
Aceasta este considerata o zona strategica, situata in centrul celei mai dezvoltate zone in domeniul agriculturii, serelor, logisticii si constructiilor de toate tipurile.
Modul nostru de operare este transparent si punctual, bazat pe cerintele clientului.
Avand in vedere ca oamenii reprezinta domeniul in care activam, ne obliga la un angajament calitativ fata de ei. Si prin asta ne referim la asigurarea unor conditii de habitat foarte bune pentru acei oameni.
Suntem direct implicati in procesul de selectare si recrutare. Cautand forta de munca foarte buna, oferim beneficii la fel de bune.
Motivatia si dorinta de munca pot exista doar atunci cand oamenii se simt confortabil. Casele pe care le oferim indeplinesc toate conditiile posibile.