Biroul din Odorheiu Secuiesc al Fundației Civitas dorește să-și întregească echipa!

Fundația Civitas

04-07-2017 | EXPIRA LA 03-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Biroul din Odorheiu Secuiesc al Fundației Civitas dorește să-și întregească echipa!
Dacă ești persoană dinamică, ambițioasă, ești deschisă pentru a învăța lucruri noi, dacă îți plac muncile diversificate și nu te sperii de provocări, atunci trimite CV-ul tău, redactată în limba română (iar dacă ești de naționalitate maghiară, atunci și în limba maghiară) la adresa zoltan.kis@civitas.ro


CERINTE

Cerințe: studii superioare finalizate.
Avantaj esențial: buna cunoaștere a limbii române.
Avantaj: cunoștințe economico-financiare, cunoștințe/experiență în domeniul antreprenorial, cunoașterea limbii engleze, permis de conducere categoria B.
Persoanele selectate pe baza CV-urilor vor fi invitate să participe la interviuri de angajare.
Termen: 14.07.2017
Să ne dezvoltăm împreună!
0266-218481


DESCRIEREA FIRMEI

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, este o organizație pentru care implicarea, participarea și dezvoltarea comunității reprezintă principiile care îi călăuzesc activitățile.
Credem cu tărie în puterea inițiativei în rândul comunității și în capacitatea acestuia de a schimba viața oamenilor în bine. De aceea, Fundația Civitas are ca misiune dezvoltarea rurală și regională prin mobilizarea și sprijinirea societății civile, a structurilor publice și private, susținând în mod constant asociativitatea în cadrul comunității.

Suntem adepții unei abordări inovative a problemelor cu care se confruntă comunitățile noastre, de aceea inovarea socială este unul din pilonii pe care se bazează activitățile noastre.
Programele şi proiectele derulate în cadrul Fundației noastre se regăsesc în aria dezvoltării regionale şi locale conform cu principiile identificate în documentele de planificare strategică elaborate.