Selectam FREZORI CNC pentru fabrici din Norvegia

EURO STAFF SOLUTION S.R.L

13-11-2013 | EXPIRA LA 13-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

NU SE PERCEP COMISIOANE DE MEDIERE PENTRU ACEST PROGRAM DE MUNCA.

Companie din Norvegia selecteaza 3 frezori CNC:

- 1 frezor cu experienta pe echipamente Doosan HM1000-Fanuc F21i;
- 1 frezor cu experienta pe echipamente Mori Seki NHX8000-Fanuc F31ia5;
- 1 frezor cu experienta pe echipamente Echipamente de dimensiuni mari AFP160 Siemens 840D;
Plecare rapida.

Responsabilitati:
1.Frezor cu experienta pe echipament Doosan HM1000 – Fanuc F21i
Lucru la masina Doosan HM 1000 cu directie Fanuc F21i. Productie de piese mari in serie mica cu diametru de 800-1200mm din materiale precum fonta, superduplex.

2.Frezor cu experienta pe echipament Mori Seki NHX8000 – Fanuc F31ia5
Lucru la masina Mori Seiki NHX800 cu directie Fanuc F31ia5. Productie de piese mari in serie mica cu diametru de 500-800mm din materiale precum fonta, superduplex.

3.Frezor cu experienta pe echipament de dimensiuni mari AFP160 Siemens 840D
Lucru la masina mare AFP 160 cu directie Siemens 840D. Productie de piese mari in serie mica cu inaltime 4000m si lungime pana la 9m din materiale precum fonta, superduplex. Parte din masina sunt din fonta asadar postul implica aptitudini de incastrare sincronizare a partilor.

Program de lucru:
7,5 ore lucratoare/ zi, in doua ture: de dimineata (06 – 13:30), de dupa-amiaza (13:00 – 20:30)
Minim 37,5 ore lucratoare/ saptamana, cu posibilitatea orelor suplimentare.
2 zile libere/ saptamana.
SE OFERA:

- Contract legal pe minim 12 luni;

- Salariu: - 192,4 NOK/ ora (23,5 EUR/ ora) brut pentru turele 06:00 – 13:30
- 269,3 NOK/ ora (32,92 EUR/ ora) brut pentru turele 13:00 – 20:30

- Salariul va fi platit lunar prin transfer bancar in data de 24 a fiecarei luni, iar angajatorul ofera asistanta pentru deschiderea unui cont bancar in Norvegia.

-Ore suplimentare sunt platite cu 288,6 NOK/ ora (35,25 EUR/ ora) brut pentru tura de dimineata si cu 403,95 NOK/ ora (49,32 EUR/ ora) brut pentru turele de dupa-amiaza.

- Curs pregatitor:
Participarea la cursurile de pregatire organizate de compania din Norvegia este obligatorie pentru toti lucratorii. Perioada de training dureaza 7 zile, in functie de abilitatea fiecaruia de a asimila informatiile prezentate, si este remunerata.

- Cazarea este oferita de catre angajator si este achitata de catre angajat – aprox. 3.500 NOK/ luna (430 EUR/ luna). Cazarea este situata in imediata apropiere de locul de munca si este reprezentata de un apartament cu camera proprie, bucatarie si baie comuna.
Mese Candidatul are acces la cantina cu preturi de aprox. 250 NOK pe luna (echivalentul a 31 EUR pe luna).

- Transport pana in Norvegia Candidatul achita biletul de avion in Romania. Dupa sosirea in Norvegia candidatului i se restitue de catre angajator pana in 250 Euro din valoarea totala a biletului de avion. Candidatul este ridicat de la aeroport de catre angajatorul norvegian.

- Asigurare de sanatate : este asigurata si platita de catre angajator.


CERINTE

Persoane harnice si de incredere. Cunoscatori limba engleza nivel mediu/ bun/ avansat.

- echipament Doosan HM1000 – Fanuc F21i:
Cunostinte bune de operarea masinii de frezare, cunostinte bune de productie de piese mari si de piese in serii mici, aptitudini de incastrare, aptitudini de masurare cu micrometre.

- echipament Mori Seki NHX8000 – Fanuc F31ia5: Cunostinte bune de operarea masinii de frezare, cunostinte bune de productie de piese mari si de piese in serii mici, aptitudini de incastrare, aptitudini de masurare cu micrometre.

- echipament de dimensiuni mari AFP160 Siemens 840D: Cunostinte bune pe masini mari de frezare, productie de piese mari si de piese in serii mici, aptitudini de incastrare, aptitudini de masurare a pieselor mari.

Persoanele selectate trebuie sa fie harnice si de incredere, muncitoare, rezistente la munca si la program prelungit, comunicativa, profesionista si politicoasa cu superiorii si cu colegii.
Documente necesare pentru inscriere:
a) Copie buletin
b) Copie pasaport
c) Certificat de nastere – copie + traducere legalizata in engleza
d) Certificat casatorie/divort (daca e cazul)
e) Cazier judiciar
f) Adeverinta medicala”clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic”
g) Referinte de la locurile de munca anterioare (in engleza)
h) Copie – ultima diploma studii
i) o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office
j) Formular de aptitutdini completat in engleza (formularul este furnizat de catre angajator)


BENEFICII OFERITE

COSTURILE PROGRAMULUI:

A) Taxa de evaluare a dosarului de inscriere: 300 Euro, platibili in 2 rate, astfel:

- 90 Euro se plateste la semnarea contractului de mediere.
- 210 Euro se plateste in maxim 2 zile lucratoare dupa ce candidatul a trecut cu succes de trainingul organizat in Norvegia pe cheltuiala angajatorului.

B) Bilet avion: se va achita in Romania de catre candidat, iar pana in 250 Euro din contravaloarea sa vor fi rambursati in Norvegia de catre angajator.


DESCRIEREA FIRMEI

EURO STAFF SOLUTION este o agentie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, care iti ofera cele mai numeroase programe de studii si practica, studii in strainatate si locuri de munca in strainatate!

EURO STAFF SOLUTION este una dintre cele mai profesioniste agentii, care ofera la acest moment cea mai mare gama de oferte de munca in strainatate. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera cele mai atragatoare programe de munca, care includ loc de munca asigurat si permis de munca, in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita restrictiilor de munca impuse de respectivele tari, precum ANGLIA, Germania, ITALIA, etc.

EURO STAFF SOLUTION isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania. Compania noastra se poate lauda in prezent cu candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, incepand de la necalificati pana la specialisti de top.

De asemenea, compania noastra va ofera consultanta specializata cu privire la legislatia muncii din tara in care doriti sa munciti.