Cautam montatori fatade de sticla din geam termo - izolant, sticla securizata, compartimentari.Zidari cu experienta.

Network Maritime Oil&Gas Industry

25-11-2012 | EXPIRA LA 25-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Montatori fatade/Candidatul ideal: Experienta in domeniul montajului fatadelor de sticla de dimensiuni medii si mari (2500mm x 6000mm), din geam termoizolant si compartimentari.
Zidari/Candidatul ideal: Experienta dobandita si in strainatate, capabil sa zideasca cu orice fel de caramida ziduri de pana la 25m lungime si cu acuratete desavarsita. Deseori caramida ramane aparenta si aspectul trebuie sa fie impecabil.
Proba de lucru. Interviu limba engleza nivel primar/simplu: termeni tehnici din domeniu si fraze uzuale in conversatia de baza.


CERINTE

Cunoasterea mai multor sisteme de imbinare si suport.
Limba Engleza- nivel primar - strict pentru a putea lucra sub indrumarea coordonatorilor de lucru norvegieni. Trebuie sa cunoasca termenii tehnici si cuvintele uzuale din domeniul constructiilor in limba engleza.
Seriozitate, fara cazier judiciar, atentie la detalii, acuratete - precizie. Apt de lucru la inaltime - pe schele metalice de protectie si cu sustinere prin centura sau ham de siguranta.


BENEFICII OFERITE

Contract termen lung.
Costurile socio-logistice ( asigurari sociale/medicale), cazare, transport international/intern, echipament individual de protectie, scule,etc, sunt asigurate de catre angajator.
Beneficii legale similare angajatilor norvegieni, over time, sporuri.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de plasare a fortei de munca.