Cautam electricieni si tubulatori de ventilatie pentru contract pe termen lung in Norvegia.

Network Maritime Oil&Gas Industry

11-11-2012 | EXPIRA LA 11-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

1.Electrician in sector civil/industrial. Constructii noi/reparatii/modernizari. CV - ul electricienilor trebuie sa contina specificatia posesiei certificatului DSB.
2.Tubulator de ventilatie(tronsoane de ventilatie in sector civil/industrial.


CERINTE

Cautam doar electricieni cu experienta minima(cel putin 6 saptamani) de lucru in tarile scandinave si posesori de certificat DSB. Atestatele FSE, EX, Statkraft, First Aid sau orice atestat emis de autoritatile norvegiene constituie un avantaj. Rugam, nu aplicati fara a fi posesori de DSB. Limba engleza(la nivel mediu pentru un dialog tehnic)este obligatorie. Candidatul trebuie sa inteleaga(in engleza) ordinele de lucru si sa poata raporta situatia actiunilor sale din productie. Tubulatorii trebuie sa cunoasca desenul tehnic de executie si montaj tubulatura.


BENEFICII OFERITE

Viitorul angajat beneficiaza de toate drepturile sociale si salariale de care beneficiaza un cetatean norvegian angajat intr-o functie similara. Pachet oferit: Asigurari sociale&medicale, impozitul pe salariu(mentionam impozitul pe salariu deoarece in Norvegia acest impozit este o obligatie personala a fiecarui angajat si este intre 30 si 36% din venitul brut), bani de vacanta(12%/an din venit realizat) transport intern/international, cazare, diurna(bani de masa). Over time, spor de noapte, beneficii din sarbatori legale platite. Cursuri de formare profesionala gratuite si mari oportunitati de avansare in cariera dvstra in cadrul unei companii solide. Venitul net pentru electricieni este de 16 euro pe ora lucrata iar pentru tubulatorii de ventilatie de 13 euro/ora lucrata. Nr mediu de ore lucrate pe luna este 250. Se lucreaza intr-un sistem de rotatie de 6 saptamani in Norvegia cu 2 saptamani acasa sau 12 saptamani in Norvegia cu 3 sau 4 saptamani acasa.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de plasare a fortei de munca.