Bucatari in Norvegia - Fara taxe de mediere

Work Experience

29-05-2009 | EXPIRA LA 04-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Work Experience are placerea sa va ofere oportunitatea de lucra in Norvegia ca si bucatar in urmatoarele conditii:

- bucatari pentru un lant de restaurante cu specific indian. Sarcinile includ prepararea si gatitul meniurilor din bucataria indiana. Aplicantii trebuie sa fie cunoscatori ai bucatariei traditionale indiene.

- bucatari pentru restaurante si hoteluri cu specific international. Sacinile includ prepararea si gatitul meniurilor din bucataria internationala. Aplicantii trebuie sa fie cunoscutaori ai bucatariei internationale.

In absenta bucatarului sef, ca si bucatar veti putea avea si sarcini legate de achizitia marfii, crearea meniurilor precum si mentinerea unui cadru estetic, de bun gust in bucatarie.
Durata contractelor este de 6 luni de zile cu posibilitata de prelungire. Cei care vor fi selectati vor avea posibilitatea plecarii imediate.

Pentru acest program nu se percep deloc comisioane de mediere sau alte taxe de consultanta. Serviciile Work Experience va sint oferite Gratuit tuturor aplicantilor!

Detalii pe http://www.workexperience.ro/


CERINTE

Varsta intre 20-50 de ani.
Experienta ca bucatar de minim 5 ani de zile. Aplicantii trebuie sa fie posesori ai diplomei de bucatar.
Conostinte din bucataria internationala sau cea traditionala indiana. Limba engleza la nivel intermediar.

Detalii pe http://www.workexperience.ro/


BENEFICII OFERITE

Salarizarea incepe de la 16-18 euro pe ora.
Numarul normal de ore este 37,5 pe saptamana, insa exista posibilitatea ca aplicantii sa lucreze si 50 de ore pe saptamana, fiind platiti corespunzator.
Cazarea si masa sint oferite gratuit de anumiti angajatori. In caz contrar, masa este asigurata in cadrul locatiei in care se lucreaza contracost pentru aproximativ 60 de euro pe luna.Cele mai multe locatii ale lanturilor de restaurante/hoteluri sint locate in zona Oslo, Bergen. La cerere, exista insa contracte si in alte locatii.

Detalii pe http://www.workexperience.ro/


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. Work Experience S.R.L. este o companie ce are ca principal obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca in strainatate oferind programe de munca sau studiu in America si Europa! Garantia serviciilor noastre, o constituie numarul mare de aplicanti mediati in crestere de la an la an!

Detalii pe www.workexperience.ro