Asistenti medicali in Norvegia - cunoscatori de norvegiana

But-Alina-Maria PFA

31-08-2011 | EXPIRA LA 30-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Work Experience cauta asistenti medicali cunoscatori de limba norvegiana la nivel conversational. Oferim sprijin in inscrierea la Autoritatea Norvegiana SAFH si imediat dupa obtinerea Documentului Health Personnel Act, locuri de munca in Norvegia ca si asistenti medicali. Locatiile de munca sunt in prima faza centre specializate in ingrijirea persoanelor varstnice. Aceste centre sunt situate deregula in apropierea oraselor mari, insa inafaralor, in locuri inconjurate de natura si liniste. Aceste locuri de munca sunt ideale pentru emigranti deoarece ofera o pista de intrare in sistemul sanitar norvegian. In aceste locuri romanii isi pot perfectiona limba, se pot acomoda cu sistemul sanitar norvegian si pot avea acces la informatii ajutatoare pentru a se stabili definitiv in Norvegia. Un alt aspect important este faptul ca conjunctura este de asa fel incat permite si favorizeaza munca suplimentara (peste norma minima de 135 ore/luna)


CERINTE

Compania Work Experience cauta in special asistenti medicali cunoscatori de limba norvegiana, insa incepand cu 2012 vom organiza si cursuri de limba norvegiana.
Alte cerinte:
-detinerea unei diplome de asistent medical obtinuta intr-una din tarile din Uniunea Europeana,
-experienta de minim 12 luni ca si asistent medical obtinuta intr-una din tarile din Uniunea Europeana,
-disponibilitatea la sedere in Norvegia la un contract de munca de minimum 6 luni,
-completarea unui profil pe limba engleza pe site-ul companiai Work Experience: www.workexperience.ro - link direct: http://jobs.workexperience.ro/index.php.


BENEFICII OFERITE

Program este oferit GRATUIT tuturor aplicantilor selectati de catre reprezentatul autorizat al companiei Work Experience.

Oferta generala petru candidatii care indeplinesc cerintele:
Salariul: 140-160 NOK/ora - la un orar de lucru de minimum 135 ore/luna cu posibilitate de a lucra ore suplimentare
Cazarea se asigura contra cost.

Mai multe detalii despre aceasta oferta vor primi candidatii selectati in urma completarii profilului pe site-ul Oficial al companiei Work Experience – www.workexperience.ro. De asemenea puteti trimite mesajele d-voastra si pe adresa medical@workexperience.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Selectie si plasare forta de munca in strainanate / Domeniul Medical
Reprezentant legal Work Experience
http://www.workexperience.ro
medical@workexperience.ro