Program Trainee Rominserv

Rominserv

09-06-2006 | EXPIRA LA 15-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Studentii / proaspetii absolventi ai facultatilor cu profil: Mecanica, Electrica, Automatizari, Constructii:
- vor primi responsabilitati cu un grad de dificultate progresiv;
- vor trece timp de doua luni printr-o etapa incipienta de integrare in mediul companiei, familiarizandu-se cu cerintele si asteptarile acesteia;
- in urma evaluarilor curente, vor accede la faza de participare efectiva la activitatile departamentale, implementand ideile surprinse in etapa pregatitoare;
- in cadrul nivelului urmator, se vor implica mult mai profund in activitati si proiecte in care vor avea alocate resonsabilitati si termene limita, putand sa-si puna in valoare potentialul.


CERINTE

Candidatii pentru acest program vor fi studenti in ani terminali (4 si 5) sau proaspeti absolventi ai facultatilor cu profil Mecanica / Electrica / Automatizari / Constructii, care trebuie sa aiba:
- Cunostinte de limba engleza - minimum nivel mediu;
- Cunostinte de operare PC: MS Word, Excel, Outlook - minimum nivel mediu.

Pentru candidatii selectati vor fi acoperite cheltuielile de cazare, masa, transport pe durata programului, la care se adauga o remuneratie lunara egala cu salariul minim pe economie.

Programul se va desfasura in cadrul companiei S.C. Rominserv S.A. - Punct de lucru Petromidia, in perioada 15 iulie 2005 - 15 ianuarie 2006.


DESCRIEREA FIRMEI

Rominserv, member of the Rompetrol Group, is Romania\'s premier provider of industrial turnkey projects and EPCM solutions, while also active as an industrial equipment vendor.