Director Comercial

S.C. ATI-CREAM S.A.

24-06-2011 | EXPIRA LA 24-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

 Elaboreaza, prezinta si implementeaza planul de marketing, desfacere si vanzari pe baza planului de afaceri elaborat de conducerea societatii comerciale.
 Conduce nemijlocit activitatea de desfacere si vanzari, urmareste, analizeaza si raporteaza rezultatele obtinute, propune solutii creative in vederea largirii segmentului de piata si cresterii cotei de piata a societatii comerciale.
 Urmareste evolutia pe piata a firmelor concurente si ofera solutii de re-branding, promovare si reclama a portofoliului de produse.


CERINTE

 Experienta relevanta intr-o pozitie similara, cu rezultate deosebite in domeniul re-brandingului si dezvoltarii retelelor de distributie si vanzari.
 Atitudine proactiva, dinamism, spirit de initiativa si capacitate de organizare si finalizare a actiunilor planificate.
 Abilitati de conducere si comunicare, spirit de echipa si capacitate de motivare a subalternilor in vederea obtinerii rezultatelor dorite.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie cu traditie din Transilvania, brand propriu, care comercializeaza familii de inghetata si produse congelate (carne si legume) de calitate, cu retea de distributie proprie.