CONSILIERI IMM - VASLUI, TARGU JIU, MIERCUREA CIUC, TURDA, MOTRU

ALPHA BANK ROMANIA

10-11-2008 | EXPIRA LA 16-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana vizata va avea atributii de prospectare a oportunitatilor de dezvoltare a business-ului si promovare a produselor, serviciilor si imaginii Alpha Bank in plan local, referitor la segmentul de clientela IMM; el/ ea va contribui efectiv la initierea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor profesionale de durata cu clientela din segmentul mentionat.


CERINTE

- Licentiat/a al/a unei facultati cu profil economic;
- Experienta profesionala in domeniile marketing-ului si vanzarilor, preferabil in cadrul sistemului bancar (initierea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii, promovarea produselor si serviciilor, prospectarea oportunitatilor de business etc.) si o buna cunoastere a mediului local de afaceri;
- Cunoasterea limbii engleze, scris si vorbit;
- Orientare spre clienti si atingerea prompta, intr-o maniera profesionista, a cerintelor acestora si a obiectivelor tinta, planificate;
- Excelente abilitati de comunicare si relationare interpersonala;
- Abilitati de negociere;
- Seriozitate, responsabilitate, initiativa si incredere in fortele proprii, putere de convingere si comportament pro-activ.


BENEFICII OFERITE

Aplicantii vor avea oportunitatea sa se alature unei organizatii renumite, in continua crestere si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 130 de ani in sectorul bancar. ALPHA BANK ROMANIA, prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990, ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.