Job expirat
Bucatar:Asigurarea respectării standardelor restaurantului/hotelului în ceea ce priveşte reţetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum şi porţiile servite,
- Promovarea tradiţiilor culturale locale în pregătirea şi servirea mesei,
- Coordonează şi supraveghează activităţile zilnice din bucătăria restaurantului / hotelului, asigurându-se că standardele de pregătire şi prezentare a produselor alimentare sunt păstrate ţi că se respectă bugetul alocat,
Chelner:- servirea clienţilor cu preparate culinare, băuturi sau alte produse comestibile specifice restaurantului/hotelului,
- încasarea contravalorii serviciilor oferite de la clienţi.
abilităţi de lucru cu clienţii,
• atitudine pozitivă şi aptitudini de comunicare,
• memorie foarte bună, spirit de observaţie şi atenţie la detalii,
• stabilitate emoţională,
• toleranţă, competenţe în gestionarea posibilelor conflicte,
• adaptabilitate la sarcini de lucru minimum de supervizare,
Hotel Park * * *