Work Experience UK

Work Experience

24-03-2009 | EXPIRA LA 30-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Programe desemnate studentilor si absolventilor care doresc sa combine studiul cu o perioada de experienta de munca platita denumita internship.
- Prin aceste programe aveti sansa de a studia in cadrul unor centre specializate si de a munci in cadrul unor companii britanice, avand ca rezultat obtinerea unui certificat NCFE de competenta recunoscut international si sansele unui venit considerabil.
- Avantajul programului: Scapi de emotiile si taxele unui interviu la ambasada! Poti aplica si incepe aceasta experienta in orice moment, indiferent de perioada si in orice an de studiu!

Work Experience UK Beneficia de super reducerea de pana la 50% din pretul de program daca te inscri pana in 15 Aprilie. Nu rata super oferta Work Experience UK!


CERINTE

- studenti sau absolventi de studii superioare
- cunostinde de limba engleza cel putin la nivel intermediar
- capabili de a se autosustine material pe durata perioadei de curs (2 saptamani) cu aproximativ 60-90 lire sterline /saptamana,
- responsabili si dornici de cunoastere


BENEFICII OFERITE

- salarizarea incepe de la 5.35 lire sterline/ora
- posibilitatea obtinerii unor pozitii ce-ti pun in valoare personalitatea
- obtinerea certificatului NCFE de competenta profesionala la sfarsitul programului
- posibilitatea de a petrece pana la 52 saptamani in Marea Britanie
- oportunitatea de a cunoaste sistemul de munca britanic.


DESCRIEREA FIRMEI

Work Experience este o companie autorizata pentru selectia si plasara fortei de munca cu personal calificat si cu experienta de peste 5 ani in programele de schimb cultural. In functie de profilul fiecarui applicant Work Experience va gasi un plasament adecvat. Tipurile de programe pe care le promovam sint atat cele de munca cat si de studii/schimb cultural.
Ofertele de munca pe care le avem sint in hoteluri, restaurante, parcuri de distractie, constructii, depozite, baby sitter, salvamari, etc.