Work and Study UK/ Turism & Hospitality

Student Travel Romania

22-10-2010 | EXPIRA LA 28-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Work and Study in UK oferă celor interesaţi posibilitatea de a petrece 30 săptămâni în Marea Britanie - din care 14 săptămâni cursuri de limba engleză( cu drept de muncă temporar – 20 de ore/săpt.), urmate de 4 luni de lucru ( drept de muncă full time ) în domeniile Turism sau Ospitalitate. Programul Work and Study in UK poate începe în orice perioadă a anului.


CERINTE

Pentru a putea aplica la programul Work and Study in UK trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii:
-vârsta între 18 şi 35 ani
-cunoştinţe de limba engleză la nivel mediu
-NU se cere experienţă sau calificare în domeniu!!


BENEFICII OFERITE

-asistenţă în întocmirea formularelor necesare
-sprijin şi asistenţă de urgenţă oferite de sponsorul programului pe tot parcursul programului
- asistenţă în obţinerea Yellow Card-ului
- asistenţă în obţinerea numărului National Insurance
- asistenţă în căutarea unui loc de muncă
-cursuri de limba engleza ( 14 saptamani ) la Londra
-evaluarea cunoştinţelor de lb.Engleză
-cazare ( opţional )
-transfer de la aeroport (opţional)
Participanţii pot câştiga 5.73 GBP/oră ( cei sub 22 ani 4.77 GBP/oră)


DESCRIEREA FIRMEI

Student Travel Romania (STR) face parte din reteaua internationala de turism pentru studenti si tineri, STA Travel. Suntem prezenti pe piata romaneasca din mai 1999 (managementul firmei avand o experienta de peste 11 ani in domeniul programelor de genul Work and Travel USA). Prin birourile noastre din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Mures, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timisoara, Chisinau precum si prin agentiile de turism si asociatiile studentesti colaboratoare, Student Travel Romania a devenit cea mai importanta agentie de turism de acest gen din Romania.

Serviciile noastre sunt special destinate tinerilor care doresc sa calatoreasca pentru munca sau pentru vacanta pur si simplu. Este vorba despre programe de lucru si de studiu in strainatate (Work and Travel USA, Internship USA ), emiterea cardurilor internationale, tarife speciale la biletele de avion, precum si la biletele de tren si de autocar pentru transport international, cazare si alte pachete turistice in intreaga lume, asigurari medicale de calatorie in strainatate.