URGENT! Familie din ANGLIA selecteaza un baiat sau fata pentru ingrijirea a 2 COPII!

BANCA DE JOBURI

03-04-2013 | EXPIRA LA 03-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIERE:

URGENT! Familie din Anglia - Luton, selecteaza o persoana (live out) - se accepta atat baiat cat si fata - pentru ingrijirea a 2 COPII, 2 baietei cu varstele de 5 ani, respectiv 7 ani.
Persoana selectata trebuie sa aiba experienta in ingijirea copiilor.
Programul de lucru: de la 8:00 - 9:00 AM si de la 3:30 - 6:00 PM.
Persoana selectata va fi platita cu 8-10 GBP/ora.

Principalele RESPONSABILITATI constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a va juca impreuna cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, adica sa stergeti praful, sa dati cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceti si acasa.


CERINTE

CERINTE:

- varsta maxima 27 ani inclusiv (cerinta legala brirtanica);
- necasatorit si fara copii;
- cunoasterea limbii engleze la nivel minim conversational;
- detinerea unui permis de conducere categoria "B" prezinta avantaj;
- cazier curat;
- placere sau experienta in supravegherea copiilor.

Un Au pair este o tanara sau un tanar care are pana in 27 de ani, nu este casatorit(a) si nu are copii. Lucreaza pana in 25 de ore pe saptamana si castiga un salariu mai mic. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor si sunt in general proaspat absolventi de liceu sau facultate cei care aplica pentru aceasta pozitie, deoarece pot ajunge sa lucreze in ANGLIA in maxim 2 saptamani, fara sa aiba prea multe responsabilitati si sa adune bani frumosi.


BENEFICII OFERITE

SE OFERA:

- Veti fi platit cu 8-10 GBP/ora;
Din experienta noastra de mai bine de 8 ani pe acest program, mai toti Au-Pair-i si-au marit acesti 'pocket money' muncind in timpul liber, ajungand chiar sa-si dubleze aceste venituri.
- Castigati bani, fara a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Veti fi cazat intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a va simti confortabil, costul cazarii fiind de 70 GBP/saptamana.
De asemenea, veti lua masa impreuna cu familia si veti avea asigurare medicala platita de familia gazda.
- In ciuda faptului ca romanii au inca nevoie de permis de munca pentru a putea lucra in UK in orice domeniu isi doresc, orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in UK prin acest program castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal in orice domeniu dupa acesta perioada, fara sa mai fie nevoie sa obtina un permis de munca in acest sens. In acest sens Banca de joburi va ajuta sa va obtineti permisul de munca in maxim 3 saptamani.
- Este o experienta de viata extraordinara care va ofera sansa de a va familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care veti locui pe perioada in care veti fi ca un BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.
- Veti insoti familia in excursiile sale.

Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit. De asemenea, va puteti gasi diferite job-uri part - time, astfel, cei care au plecat prin intermediul Agentiei noastre pana acum au reusit sa-si dubleze banii de buzunar.

COSTUL PROGRAMULUI:

- Comision de mediere: candidatul are posibilitatea de a alege din urmatoarele modalitati de plata:
a) 320 Euro - daca aplicantul alege sa achite acest comision IN MOMENTUL semnarii contractului de mediere; sau
b) 530 Euro - daca aplicantul alege sa plateasca acest comision DUPA semnarea contractului cu familia si inceperea muncii, in maxim 35 de zile.
- ~200 - 250 euro - Costul biletului de avion Romania-Marea Britanie (costul biletului poate varia in functie de perioada din an in care se pleaca).


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .