URGENT! BUCATARI (Ajutori bucatari si Bucatari de linie) pentru restaurante in UK!

Banca de joburi

06-05-2011 | EXPIRA LA 05-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se cauta 2 Ajutori bucatari si 1 Chef de partie (Bucatar de linie) pentru un lant de restaurante din UK.
Bucatarii trebuie sa fie competenti si sa-si poata indeplini sarcinile fara supravegherea directa a superiorului.


CERINTE

Pentru a putea beneficia de participarea la preselectia pentru aceste posturi, trebuiesc indeplinite urmatoarele conditii:
1. Trebuie sa completati CV-ul, in limba engleza, pe site-ul agentiei noastre www.bancadejoburi.ro, pana pe data de 15 MAI 2011. Alte formate de CV nu sunt acceptate, se iau in considerare doar acele CV-uri cu poze atasate si care sunt completate corespunzator (se mentioneaza toata experienta profesionala sau educationala obtinuta de-a lungul anilor) si cu poze atasate;
2. Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de preselectie cu consultantii agentiei noastre (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati indeplinit corect punctul 1, completand CV-ul pe situl nostru).
3. Daca ati trecut cu succes de preselectie si de selectia finala realizata de catre angajatori, veti obtine unul din posturile disponibile oferite in cadrul lantului de restaurante Loch Fyne Restaurants din Marea Britanie.

Costurile programului:
- 300 RON taxa de inscriere si procesare dosar;
- 250 GBP comision de mediere catre Banca de joburi (se achita de catre candidatii acceptati de catre Banca de joburi in urma interviului de preselectie, la momentul semnarii contractului de mediere);
- 250 GBP taxa catre firma de imigrare din UK care se ocupa de actele legale pentru inceperea muncii (platibili in maxim 7 zile din momentul semnarii contractului de munca);
- Biletul de avion (200-250 euro).

Selectia finala: In urma interviului telefonic sustinut cu angajatorii din UK, candidatii acceptati vor obtine contracte de munca pentru una dintre pozitiile disponibile in unul dintre restaurantele lantului Loch Fyne Restaurants.


BENEFICII OFERITE

Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele avantaje:
- contract legal de minim 6 luni cu posibilitatea de prelungire (contractul este in sistem Self-employed);
- posibilitatea inceperii unei cariere in cadrul lantului de restaurante;
- locuri de munca intr-un binecunoscut lant de restaurant din UK;
- training platit la inceperea contractului;
- plecare rapida, in functie de decizia angajatorului;
- salarii in functie de pozitia ocupata, intre £5.93 -£6.25 pe ora. Se lucreaza aproximativ 48 ore / saptamana (acestea variaza in functie de cererea restaurantului);
- angajatorul va asista candidatul in gasirea unei cazari convenabile, pretul acesteia depinzand de locatia ei;
- masa este asigurata de catre angajator cu un cost de 1£ / meniu;

ATENTIE!!! Locurile vacante sunt limitate si se ocupa repede. Nu rata ocazia sa muncesti legal in UK !!! Suna acum si programeaza-te la inscriere! - data limita 15 MAI 2011.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.