TARG DE JOBURI pt MAREA BRITANIE !!!

Banca de joburi

28-09-2009 | EXPIRA LA 04-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia Banca de joburi organizeaza in data de 26-27 Septembrie 2009 (orele 10 - 18), la sediul agentiei din Brasov un TARG DE JOBURI cu participarea reprezentantilor clinicilor private din Marea Britanie.
In cadrul acestui targ se face prezentarea celui mai accesibil program care da posibilitatea cetatenilor romani sa lucreze in Marea Britanie intr-un mediu stabil chiar si in contextul crizei economice actuale si sa plece legal in conditiile in care romanii inca au restrictii pe piata muncii britanice, dand sansa fiecarui participant de a sustine interviul direct cu reprezentatii britanici si absolut GRATUIT, in vederea verificarii eligibilitatii si selectarii pe unul din posturile vacante.

CONDITII DE PARTICIPARE:
1. Completarea CVului d-voastra, in limba engleza, pe situl agentiei noastre www.bancadejoburi.ro, cu mentiunea "pt targ joburi" (scrisa in campul "Alte cerinte / asteptari ...", cuprins in CV-ul de pe site-ul nostru), pana pe data de 12.09.2009, ora 13.00. Alte formate de CV nu sunt acceptate, se iau in considerare doar acele CV-uri complete, corecte si cu poze atasate;
2. Trebuie sa ne anuntati telephonic in mod obligatoriu, ca ati completat CV-ul si ca doriti participarea d-voastra la targ, pentru a va inregistra oficial pe listele de participare;
3. Toti participantii vor avea acces pe baza de act de identitate, absolul gratuit la prezentare si vor putea sustine interviul de selectie direct cu reprezentantii straini.
4. Rezultatele selectiei se dau pe loc. Reprezentantii din Marea Britanie vor aduce avantaje suplimentare pentru candidatii care-si vor putea materializa succesul obtinut in cadrul targului in maxim 14 zile de la sustinerea interviurilor, prin inscrierea lor oficiala in cadrul acestui program de munca.


CERINTE

Daca vrei sa lucrezi in Marea Britanie, nu conteaza daca esti necalificat si fara experienta fiindca, acest program iti da posibilitate sa incepi munca legal in UK, cu plecare in maxim 2-8 saptamani de la momentul depunerii dosarului in mod complet.

Se cauta persoane necalificate si fara experienta sau calificate in domeniul medical (asistente, infirmiere) care doresc sa lucreze legal in Marea Britanie, ca personal auxiliar medical, ajutand doctorii si asistentele in desfasurarea activitatii si care vor sa profite de sansa oferita de acest program.

Conditii de participare:

- nu este necesara nici un fel de experienta;
- nu este necesara nici un fel de calificare;
- cunostiinte de lb. engleza la nivel minim de conversatie;
- personalitate prietenoasa si devotament in munca;


BENEFICII OFERITE

Descriere job:
Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave, efectuarea curateniei in clinica, ajutarea la diverse activitati la bucatarie sau cantina clinicii si orice alte sarcini cerute de catre angajator;

Avantaje:
- contract legal de munca pe 1 an cu posibilitate de prelungire,
- permis de munca obtinut rapid, asigurari sociale platite de angajator;
- plecare in maxim 2-8 saptamani de la momentul depunerii dosarului in mod complet;
- asigurare medicala platita de angajator;
- agentia se ocupa de toate formalitatile necesare - permis de munca in regim de urgenta, cont bancar in UK, etc;
- ore suplimentare platite, in caz ca doriti sa faceti ore suplimentare;

Program lucru: 8 ore/zi, 6 zile/saptamana.

Grabiti-va, locurile sunt limitate! Nu ezitati! Aceasta este sansa dumneavoastra de a lucra legal in Marea Britanie! fara sa asteptati luni de zile permise de munca, care de cele mai multe ori sosesc cu refuz din partea autoritatilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca in peste 140 clinici medicale din Marea Britanie.