Personal INGRIJIRE BATRANI in MAREA BRITANIE (inclusiv Asistente)

BANCA DE JOBURI

23-09-2016 | EXPIRA LA 23-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal
NU PERCEPEM TARIFE DE INSCRIERE SI NICI DE MEDIERE !!! NU EXISTA COSTURI ASCUNSE !!!
PUTETI PLECA LA MUNCA FARA NICI UN COST.
ORICINE CUNOASTE LB. ENGLEZA SE POATE ANGAJA !
PLECARI SAPTAMANALE !
Este cel mai accesibil program de munca in domeniul INGRIJIRII BATRANILOR in ANGLIA, care ofera rapid un job si o cariera in acest domeniu. Oferim Garantia calitatii serviciilor agentiei noastre prin cei peste 15 ani de experienta in recrutarea si plasarea personalului in strainatate.
De asemenea, toti candidatii care se inscriu beneficiaza pe langa ZERO COMISION MEDIERE si de ZERO TARIF INSCRIERE, practic candidatii pot accesa acest program complet GRATUIT.
Recomandam programul “INGRIJIRE BATRANI in MAREA BRITANIE" tuturor persoanelor interesate, care cunosc limba engleza si vor sa castige bine.
POSTURI DISPONIBILE:
- Ingrijitor batrani (infirmier) / Health Care Assistant
- Asistente medicale (chiar daca nu au PIN Number, agentia noastra ajutandu-i in obtinerea acestuia).
Avantajele programului:
a) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul cu compania pentru care vor presta servicii in domeniul asistentei medicale si vor pleca foarte repede in Marea Britanie, la respectiva companie.
b) In domeniul asistentei medicale, candidatii lucreaza minim 35 ore / saptamana, dar de regula acestia presteaza servicii circa 70 ore pe saptamana ceea ce face sa ajunga la un castig lunar substantial. Atentie: Se pot lucra ore suplimentare bine platite atat cat doriti !
c) Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire de aproximativ 3-4 zile si vor fi cazati gratuit la un hostel pe cheltuiala companiei din Marea Britanie. Acest curs se va face inainte de inceperea muncii.
d) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil si in continua dezvoltare in Marea Britanie, in care pot avea castiguri financiare remarcabile.

Responsabilitati:

• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul
• supravegherea starii de sanatate
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale
• acordarea primului ajutor
• gestionarea resurselor alocate
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.
Programul de lucru:
- De regula media orelor lucrate este de 40 ore pe saptamana, insa se pot lucra ore suplimentare pana la 72 ore / saptamana.
- 5-6 zile de lucru / saptamana
- 1-2 zile libere / saptamana

Cazarea:
Cazarea este identificata / organizata de catre angajator inaintea sosirii candidatului, iar costul va fi dedus din remuneratia lunara a candidatului. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 60 -100 Lire / saptamana. Cazarea se face in camere individuale sau duble (1-2 persoane in camera) in apropierea locului muncii.

Masa: Costul cat si procurarea hranei intra in sarcina candidatului, insa majoritatea companiile din Marea Britanie ofera mesele din timpul orelor de program.

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:
Telefon: 0376.444.555
Adresa: Str. Vulturului, nr. 4B, parter, Brasov
Site web: www.bancadejoburi.ro
Prezentare detaliata a programului de munca: http://www.bancadejoburi.ro/content/view/ingrijire-varstnici-anglia .

Aveti prieteni, rude sau alte cunostinte interesate de un loc de munca in strainatate? Considerati ca ar fi interesate de programul nostru de munca in Anglia? Va invitam sa le transmiteti mai departe informatiile pentru a ne putea contacta pentru inscriere. Pentru fiecare candidat recomandat de dvs. si care pleaca prin unul din programele noastre de munca veti castiga pe loc 200 RON (*aceasta oferta este supusa unor termene si conditii).


CERINTE

- Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 6.
- Se accepta persoane cu atitudine buna, personalitate placuta, harnice, competente, serioase, in forma fizica buna si flexibile.


BENEFICII OFERITE

Castig:
- Pentru Ingrijitor batrani / Health Care Assistant: castigul incepe cu 7.40 GBP/ ora, cu o crestere dupa 3 luni la 7.65 GBP/ ora, iar dupa 12 luni la 8.10 GBP/ ora.
- Pentru Asistente medicale: intre 9 GBP - 17 GBP / ora.
- De regula media orelor lucrate este de 40 ore pe saptamana, insa se pot lucra ore suplimentare pana la 72 ore / saptamana.
- 5-6 zile de lucru / saptamana
- 1-2 zile libere / saptamana


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .