MACELARI & TRANSATORI

Study Work & Travel

04-01-2009 | EXPIRA LA 10-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prin intermediul acestui program, avem placerea sa oferim plasamente in cadrul companiilor din Marea Britanie, macelarilor si transatorilor de carne de porc si vita. Contractele de munca se incheie in acord cu legislatia actuala din Marea Britanie prin obtinerea certificatului Self Employed pentru fiecare candidat.
Detalii Job: Taiere si dezosare carne de porc sau vita. Se va lucra la productie industriala aproximativ 20 de transatori pe o line de productie, 10 linii de productie in total.
Orele de lucru: 7 – 16 cu o pauza de 30 de minute platita pentru masa si alte doua pauze de cate 30 de minute dar care nu vor fi platite.


CERINTE

Fiecare candidat trebuie sa treaca proba practica “proba cutitului”. Candidatii vor primi o bucata de carne (Ex. membru inferior sau superior de porc) pe care vor sa arate cum o pot taia/transa. Este cunoscut faptul ca modul de taiere difera de la persoana la persoana, motiv pentru care se va urmari indemanarea cu care candidatul poate folosi cutitul. Macelarii/transatorii care nu poseda experienta si nu vor trece acest test nu vor putea fi angajati! De aceea este foarte important ca toti candidatii sa ofere informatii obiective, reale despre activitatile depuse si experientele acumulate in acest domeniu.
Avantaj: Aplicantii nu trebuie sa cunoasca limba engleza. Momentan in aceeasi locatie lucreaza peste 70 de muncitori romani!
Certificatul profesional de calificare este obligatoriu impreuna cu cel putin doi ani de experienta ca si macelar/transator industrial.


BENEFICII OFERITE

Salarizare:
Plata salariului este pentru inceput de 7 Lire Sterline pe ora pentru un numar de 40 de ore lucratoare pe saptamana. Orele lucrate suplimentar sint platite dupa cum urmeaza:
Orele lucrate in cursul saptamanii cu exceptia zilelor de sambata dupamasa sau duminica vor fi platite cu 8.25 Lire Sterline pe ora.
Orele lucrate in cursul zilelor de sambata dupamasa si duminica sint vor fi platite cu 10.20 Lire sterline pe ora!
In aceasat perioada celor carora vor dori, li se vor oferi aceste ore suplimentare!


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri un proces de consiliere cat mai \"transparent\", de a satisface dorintele acestora prin gasirea unor oferte de munca cat mai apropiate de experientele si cerintele acestora, precum si de a monitoriza activitatea aplicantilori pe toata durata de desfasurare a programelor.
Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor incercam sa dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism.