Macelari si Transatori Anglia

workexperience

07-12-2008 | EXPIRA LA 13-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Detalii Job: Taiere si dezosare carne de porc sau vita. Se va lucra la productie industriala aproximativ 20 de transatori pe o line de productie, 10 linii de productie in total.
Orele de lucru: 7 – 16 cu o pauza de 30 de minute platita pentru masa si alte doua pauze de cate 30 de minute dar care nu vor fi platite.
Avantaj: Aplicantii nu trebuie sa cunoasca limba engleza. Momentan in aceeasi locatie lucreaza peste 70 de muncitori romani!


CERINTE

Candidatii trebuie sa ofere informatii obiective,reale despre activitatile depuse si experientele acumulate in acest domeniu si trebuie sa aiba Certificatul profesional de calificare impreuna cu cel putin doi ani de experienta ca si macelar/transator industrial.


BENEFICII OFERITE

Plata salariului este pentru inceput de 7 Lire Sterline pe ora pentru un numar de 40 de ore lucratoare pe saptamana. Orele lucrate suplimentar sint platite dupa cum urmeaza:
Orele lucrate in cursul saptamanii cu exceptia zilelor de sambata dupamasa sau duminica vor fi platite cu 8.25 Lire Sterline pe ora.
Orele lucrate in cursul zilelor de sambata dupamasa si duminica sint vor fi platite cu 10.20 Lire sterline pe ora!
In aceasat perioada celor carora vor dori, li se vor oferi aceste ore suplimentare!


DESCRIEREA FIRMEI

WorkExperience-Selectia si plasarea fortei de munca in strainatate.
CONTACT:

Strada Lunga nr 25,Brasov

Telefon:0368/465055
Fax:0368/826492

E-mail:
silviu@workexperience.ro /
alina@workexperience.ro
Yahoo ID:silviu.workexperience / alina.workexperience