Ingrijire persoane varstnice in Italia ! Salarii de minim 600 euro net ! Plecari rapide !

Banca de joburi

26-03-2009 | EXPIRA LA 01-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem incantati de faptul ca programul de munca pentru INGRIJIRE BATRANI IN ITALIA v-a captat atentia, fara nici o indoiala, el fiind unul din cele mai bune si rapide cai de a face bani si este destinat doamnelor din Romania care vor sa munceasca legal cu contract de munca in Italia.

Stim cu totii ca de ani de zile romanii au plecat sa lucreze in Italia, dar din pacate de cele mai multe ori fara sa aiba contracte legale de munca, avand riscul de a fi expulzati. In schimb, agentia noastra va poate oferi contracte legale de munca in domeniul ingrijirii de persoane in varsta. Acest program este foarte potrivit pentru d-voastra, daca sunteti o persoana hotarata, care doreste sa isi schimbe viata si sa obtina prin munca un trai mai bun.

- Numarati-va si d-voastra printre sutele de candidati care au obtinut un contract de munca legal in strainatate si inscrieti-va acum la programul de munca pentru INGRIJIRE BATRANI IN ITALIA si veti beneficia de toate mega-reducerile si avantajele mentionate mai jos.


CERINTE

- nu se cere experienta
- nu se cer calificari
- nu se cere limba italiana obligatoriu
- lb. italiana constituie insa un avantaj la salarizare
- starea sanatatii foarte buna;
- disponibilitate la efort fizic.


BENEFICII OFERITE

- Salariu: intre 600 si 700 EURO + bonusuri ( in functie de nivelul de limba italiana cunoscut si de experienta in domeniu)
- cazare gratuita;
- masa gratuita;
- posibilitate de prelungire a contractului.

Beneficii:
- Comision doar 510 euro in loc de 610 euro daca va inscrieti pana in 15 Martie 2009 ( 150 euro platibili in momentul inscrierii si 360 euro platibili in momentul repartizarii la locul de munca pe teritoriul Italiei)

- Se accepta candidati cu varste de pana la 58 ani care au putere de munca si nu sufera de boli cronice;

- Salariile oferite de familii sunt intre 600 si 700 Euro / luna, iar cazarea si masa se ofera gratuit de catre familia gazda.

- Puteti alege data la care vreti sa plecati, iar daca va grabiti Banca de joburi va acorda, fara taxe suplimentare, plasament in maxim 1 saptamana de la inscriere.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca..