Infirmieri(e) Marea Britanie

I&S Recruiting

09-10-2013 | EXPIRA LA 11-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferim in Marea Britanie 10 posturi de infirmieri(e). Acestia trebuie sa aiba grija de batrani sau persoane cu disabilitati, cel mai adesea in clinici private / azile de specialitate. Inainte de a opta pentru jobul de infirmier candidatul trebuie sa stie ca, pentru a le face fata persoanelor in varsta, are nevoie de foarta multa rabdare.

Se va ocupa in principal cu asistarea pacientului la efectuarea investigatiilor clinice, asistare pentru activitati de imbracare si hranire normale sau prin intermediul aparatelor, efectuarea zilnica a igienei personale a pacientilor, interventii in situatii de urgenta, monitorizarea starii pacientului, completarea documentelor de raportare, prevenirea crearii focarelor de infectie, sterilizarea instrumentelor si a materialelor, asigurarea conditiilor igienico – sanitare generale la locul de munca, precum si asigurarea conditiilor necesare desfasurarii tratamentelor si recoltarilor.

Cei interesati sa contacteze numarul de telefon 0721.400.008
sau sa consulte website-ul www.isrecruiting.eu sectiunea Oferte.


CERINTE

Candidatii trebuie:
- sa cunoasca limba engleza la nivel cel putin mediu (cerinta obligatorie);
- sa aiba ca studii minim liceu sau scoala profesionala;
- de preferat - sa aiba experienta in domeniu.


BENEFICII OFERITE

- Perioada de proba - 3 luni.
- Salariu incepand de la 6.19 GBP/ora brut.
- Program de lucru - 8 ore pe zi, minim 36 de ore pe saptamana.
- Posibilitate de a efectua ore suplimentare in functie de necesitatea si la cererea angajatului.
- Angajatul beneficiaza de sistemul de sanatate NHS.


DESCRIEREA FIRMEI

I&S RECRUITING este o agentie cu sediul in orasul Bacau care activeaza in domeniul selectiei si plasarii fortei de munca pentru clienti din Europa, cu precadere din Marea Britanie, din domeniul medical, pentru care efectueaza selectie de personal calificat in vederea angajarii cu contract de munca.