Fii au-pair in Marea Britanie ! Plecari rapide !

Banca de joburi

26-03-2009 | EXPIRA LA 01-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai intre 18-27 ani ?
-Cunosti limba engleza la nivel minim conversational ?
-Doresti sa lucrezi in cadrul unei familii ca baby-sitter beneficiind de masa si cazare gratuit?
-Doresti sa faci bani (posibilitate castig 600 lire sterline / luna) ?
-Doresti sa pleci rapid si ieftin prin intermediul acestui program?
Doresti ca dupa un an sa poti munci in UK in orice domeniu?

Atunci aceasta este sansa ta ! Profita de ea si rezervati un loc in programul Au-pair acum!


Programul Au Pair este un program international de schimb cultural care da posibilitatea tinerilor din Romania sa VIZITEZE O TARA STRAINA, sa participe la cursuri pentru invatarea limbii engleze si sa CASTIGE BANI.

Principalele dumneavoastra RESPONSABILITATI constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a va juca impreuna cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, adica sa stergeti praful, sa dati cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceti si acasa.
Pe langa aceste responsabilitati care va vor ocupa circa 5-8 ore pe zi veti face si baby-sitting maxim de 2 ori pe saptamana.


CERINTE

Conditii pentru a devenii Au Pair:

- varsta maxima 27 ani inclusiv
- necasatorit(a) si fara copii
- cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie
- sa nu mai fi fost Au Pair in Marea Britanie
- cazier curat
- experienta sau placere in supravegherea copiilor
- constituie avantaj detinerea unui permis de conducere categoria "B"


BENEFICII OFERITE

Aveti o SERIE IMPORTANTA de AVANTAJE:

- Veti fi platit(a) cu minim 70 £ pe saptamana (pentru cei care nu cunosc limba engleza la nivel conversational) si maxim 120-150 £ pe saptamana. Din experienta noastra de mai bine de 5 ani pe acest program, mai toti Au-Pair-i si-au marit acesti pocket money; muncind in timpul liber, ajungand chiar sa-si dubleze aceste venituri.
- De asemenea, aveti o sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat si prin participarea la cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge.
- In ciuda faptului ca romanii au inca nevoie de permis de munca pentru a putea lucra in UK, orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in UK prin acest program castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal dupa acesta perioada, fara sa mai fie nevoie sa obtina un permis de munca in acest sens. In acest sens Banca de joburi va ajuta sa va obtineti permisul de munca in maxim 3 saptamani.
- Este o experienta de viata extraordinara care va ofera sansa de a va familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zoneiin care veti locui pe perioada in care veti fi ca un BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.
- Castigati bani, fara a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Veti fi cazat(a) intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a va simti confortabil. De asemenea, veti lua masa impreuna cu familia si veti avea asigurare medicala platita de familia gazda.
- Veti insoti familia in excursiile sale.
- Toate familiile care angajeaza Au Pairi de la agentia noastra sunt supuse verificarii eligibilitatii, astfel incat acestea sa-si poata permite sa plateasca un AU-PAIR, sa-i ofere o camera separata in casa complet utilata si mobilata si sa nu fi avut in trecut o relatie neplacuta cu alti AU-PAIRi.

Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit. De asemenea, va puteti gasi diferite job-uri part time, astfel, cei care au plecat prin intermediul Agentiei noastre pana acum au reusit sa-si dubleze banii de buzunar.

Limita o stabilesti doar tu!

Grabiti-va, locurile sunt limitate! Nu ezitati! Aceasta este sansa dumneavoastra de a lucra legal in ANGLIA!


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca in Uniunea Europeana.