Dentisti pentru Marea Britanie

TOMASI Resurse UmaneSRL

23-04-2010 | EXPIRA LA 29-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Majoritatea locurilor de munca oferite sunt in cabinete stomatologice, clinici , spitale din sectorul privat . Clientii nostrii au nevoie in principal de medici stomatologi generalisti, dar exista solicitari si pentru medici specialisti in ortodontie si/sau chirugie maxilo-faciala, pozitiile oferite fiind in cadrul spitalelor.
Salarul net incepe de la ¿¿ 3500 / pe luna ( 40 ore / sapt). Cei care sunt dispusi sa lucreze mai mult pot sa depaseasca suma. De asemenea exista posibilitatea de a beneficia de bonusuri in masura in care va ocupati de formarea medicilor mai tineri sau daca depasiti target-urile stabilite initial.


CERINTE

Conditiile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca pentru a putea lucra ca dentist in UK sunt urmatoarele :
¿¿¿ Sa vorbeasca fluent limba engleza
¿¿¿ Sa fie absolventi de studii universitare de specialitate cu diploma eliberata de o tara membra a UE.
¿¿¿ Sa fie inregistrat la General Dental Council.


BENEFICII OFERITE

Daca nu sunteti inregistrat la General Dental Council Echipa Tomasi HR este pregatita sa va sustina si sa va ghideze pe parcursul tuturor pasilor pe care acest proces ii implica.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati:
tel: 0368/004042, tel/fax: 0368/004040
BRASOV, Codrul Cosminului, Nr.55


DESCRIEREA FIRMEI

Sc Tomasi Resurse Umane este o societate care se ocupa cu recrutarea si plasarea fortei de munca atat in tara cat si in strainatate.A fost constituita cu scopul de a oferi siguranta unui loc de munca pentru romanii care isi doresc un partener ideal in obtinerea unui job. Noi reprezentam mai mult decat o simpla oportunitate . Spune ?ne ce stii sa faci si iti oferim diverse posibilitati in Italia !!! Avantajele pentru tine:salariul la nivel italian, seriozitate maxima, contract si carte de munca in Romania.