Cariera in Domeniul Hotelier cu/fara experienta Marea Britanie

Mobile College

24-02-2014 | EXPIRA LA 26-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va oferim locuri de muncă în sectorul hotelier în întreaga Marea Britanie - Anglia, Țara Galilor și Scoția . Garantat pentru cupluri , cât și pentru persoane fizice .
Vă recomandăm acest program special pentru costurile reduse de trai care candidatii nostri beneficiaza, Cazarea este de obicei in hoteluri sau in preajma hotelurilor și cu mancare pentru o taxă minimă - de la 30 GBP 50 GBP pe săptămână .


CERINTE

Cerințe
- Cel puțin cunoștințe intermediar de limba engleză
- Posibilitatea de a rămâne cel puțin 3 luni
- Avem nevoie de CV-ul în limba engleză , cu fotografie , referințe de la experiența anterioară în poziția sunteti interesat ( nu este necesară , ci un avantaj ) .


BENEFICII OFERITE

Mai multe detalii:
- Noi plasam candidati oriunde Marea Britanie

- Cazare acordata direct la angajator - de obicei în hotel ,
- Chirie și masă gratuit sau la un preț redus ( £ 10 - £ 50 pe săptămână ) din salariuy

Salariile sunt diferențiate, 6,31 de lire sterline . Salariul depinde de angajator si pozitie,
Avem urmatoarele posturi : chelner , barman, asistent general , asistent bucatarie , curatenie , Receptionist / A , Cook, Chef , Produse alimentare si bauturi manager

Noi vă oferim două versiuni ale programului :
Opțiunea A
Pentru solicitanții care vorbesc limba engleză cel puțin la nivel intermediar și au experiență de lucru în domeniul gastronomiei și hotel de afaceri de cel puțin trei ani într-o poziție , va oferim o varietate de locatii și poziții mai calificațe .Pret pentru Program este de 330 EUR

Opțiunea B
Solicitanții din cadrul acestei opțiuni trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză la nivel intermediar .Nu este necesara experiența în industria hotelieră , experienta este un avantaj clar și astfel de candidați sunt plasate mai repede . Serviciilor de ocupare sunt gratuite . Prețul total al " experiență de lucru ", este de 490 EUR . Întârziere plasare este de aproximativ 1-4 săptămâni .


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1991, MOBILE COLLEGE a crescut rapid devenind un furnizor important slovac de plasarea forței de muncă in UK, Germania si restul Europei. Programe de experiență de lucru, cursuri de limbi străine și servicii de călătorie pentru locuitorii din Slovacia și Cehia.Sediul este situat în centrul orasului Zilina Slovacia,cu expertiza de a gestiona serviciile de recrutare pentru poziții de calificați și necalificați, precum și de a organiza vacanța de lucru de vară pentru sute de studenți în fiecare an. La MOBILE COLLEGE suntem capabili să furnizam exact candidații pe care ii cautati.