Bucatari, patiseri si ospatari pentru angajari in Hoteluri si Restaurante din Marea Britanie

G&G International Recruitment

26-12-2010 | EXPIRA LA 01-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

“Un an de 10 in 2010” este mottoul companiei noastre la implinirea in acest an a 10 ani de activitate !

Ne-am propus ca 2010 sa fie un an de excelenta, al celor mai bune oferte si plasamente , al celor mai bune proiecte si cei mai buni angajatori, un an in care sa dovedim mai mult ca niciodata ca suntem solutia profesionala pentru oricine doreste un loc de munca in domeniul Hotelier/Restaurant din Marea Britanie.
Avem competenta de a va putem pune la dispozitie cele mai bune proiecte si oportunitati de dezvoltare profesionala la orice nivel de cariera si in orice profil organizational !
Pentru departamentul KITCHEN( Bucatarie) recrutam: bucatari si patiseri cofetari (commis chef or demmis chef ), bucatari si patiseri cofetari coordonatori (chef de partie ), asistenti bucatar sef (sous chef) , bucata si patiser - cofetar sef (head chef or executive chef)
Pentru departamentul de BEVERAGE (Restaurant, Bar, Room service, evenimente si conferinte ) recrutam: ospatar/barman ( waiter/bartender and chef de rang ), ospatar/barman coordinator/supervisor (head waiter or outlet supervisor), manager restaurant/bar .
Ne intereseaza o colaborare numai cu persoanele care pot veni la un interviu la sediul companiei noastre ( nu exista posibilitatea informarii, evaluarii si consilierii prin telefon) si numai cu persoanele care considera a lucra in marea britanie o reala oportunitate !

Oferim oportunitati de angajare imediata in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri de 3-4-5 stele, restaurante, pub’uri, gastropub’uri);

Exista posibilitatea angajarii in restaurant de fine dining, hoteluri de lux (red stars) cu standarde culinare la 3,4,5 rosettes si/sau stele Michelin cat si in hoteluri parte a unor lanturi hoteliere international precum: Hilton, Marriott, De Vere, Intercontinental, Best Western, Von Essen hotels, Ramada, Macdonalds Resort, Four Pillars hotels si multe altele .

Vino, de Luni pana Vineri, sa te informezi cu privire la oportunitatile de angajare curente si/sau viitoare si te asiguram de tot sprijinul necesar in vederea unei angajari in UK in termenul cel mai scurt posibil.

In conditiile in care sunteti interesati si de alte oportunitati de angajare in domeniul hotelier in tari precum USA, Canada, Romania va rugam vizitati siteul companiei noastre pentru mai multe detalii


CERINTE

DETALII CONTRACT

Contract si drept de munca in Marea Britanie pe o perioada de 1 an in baza cursului vocational si a Yellow Cardului ; posibilitatea prelungirii acestuia peste durata initiala - dupa 1 an de zile de la obtinerea Yellow Cardului poti opta pentru prelungirea contractului sau reinnoirii acestuia si obtinerea Blue Cardului cu drepturi depline de somaj, pensie.

Program de lucru de 40-45 ore/saptamana, 5 zile lucratoare/saptamana , concediu legal de 21 zile, asigurari de sanatate, cazare si masa asigurate !


BENEFICII OFERITE

CE VA OFERIM

- Pachet de servicii gratuit: pachet informativ, pachet de consultanta si planificare profesionala; evaluare profesionala si aptitudinala;

- Un proces de recrutare simplu si eficient ;
- Facilitati de plata in 2 transe a comisionului pentru cei cu experienta de minim 5 ani in bucataria internationala ; mai multe detalii veti primi la sediul companiei noastre !

- Un impresionant portofoliu de clienti atent selectionat de-a lungul celor peste 9 ani de experienta a companiei ; in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii precum: Hilton, Marriott, Sheraton, Carlton, Intercontinental, Thistle, Best Western, Ramada si multe alte lanturi internationale.

- Oportunitati de angajare in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc).




Va dorim succes in continuare !!


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries