Bucatari, patiseri, ospatari, barmani, cameriste, receptioneri, spalatori vase - Hoteluri si Restaurante din Marea Britanie

G&G International Recruitment

24-02-2011 | EXPIRA LA 02-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

PROGRAMUL “CARIERE DE SUCCES IN HOTELARIE MAREA BRITANIE 2010”

JOBURI in Hoteluri si Restaurante din Marea Britanie pentru toate categoriile profesionale din industria hoteliera : bucatari, ospatari, barmani, receptioneri, cameriste !

ANGAJATORI: hilton, marriott, best western, elite hotels, ramada, thistle hotels, folio hotels, de vere hotels, holiday inn, Qhotels, millenium & copthorne hotels, vonessen, pride of britain si multe alte organizatii de prestigiu !

Ne-am propus sa fie un an de excelenta, al celor mai bune plasamente de pana acum, un an in care sa dovedim mai mult ca niciodata ca suntem solutia profesionala pentru toate categoriile de aplicanti, ca avem cele mai bune proiecte pentru fiecare categorie profesionala in parte si nu in ultimul rand ca suntem consilierul in a carui opinie te poti baza si pe care o poti urma !



- Denumire UK BASIC JOBS 2010 destinat celor care doresc angajarea si inceperea unei cariere in industria hoteliera din Marea Britanie intr-un post de entry level.

- Denumirea UK ELITE JOBS 2010 destinat celor care au o experienta de baza in postul pentru care aplica si care fac referire la posturi vacante de exceptie din industria hoteliera din Marea Britanie si care ofera oportunitati de dezvoltare profesionala in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc).

- Denumirea UK PLATINUM JOBS 2010 destinat celor care doresc imbogatirea portofoliului de competente in cadrul unor organizatii de exceptie: hoteluri cu stele rosii si standarde culinare la 3,4,5 rosettes si/sau stele Michelin!

-Denumirea BLUE CARD JOBS 2010 - destinat celor care au experienta in Marea Britanie si au blue card ! Avem rezervate pentru aceasta categorie de persoane pachete salariale de exceptie, organizatii de top, posturi de middle si top management !

-Denumirea LEGAL IMMIGRATION 2010 – destinat celor care lucreaza fara forme legale in Marea Britanie si doresc sa-si legalizeze acest statut ! oferim servicii de immigration la costuri inferioare oricarei companii din Marea Britanie !


CERINTE

DETALII CONTRACT

Contract si drept de munca in Marea Britanie pe o perioada de 1 an in baza permisului de munca tip Yellow Card; posibilitatea prelungirii acestuia peste durata initiala - dupa 1 an de zile de la obtinerea Yellow Cardului poti opta pentru prelungirea contractului sau reinnoirii acestuia si obtinerea Blue Cardului cu drepturi depline de somaj, pensie.

Program de lucru de 40-45 ore/saptamana, 5 zile lucratoare/saptamana , concediu legal de 21 zile, asigurari de sanatate, cazare si masa asigurate !

CE VA OFERIM

- Pachet de servicii gratuit: pachet informativ, pachet de consultanta si planificare profesionala; eveluare profesionala si aptitudinala;

- Un process de recrutare simplu si eficient (mai simplu decat atat nu se poate).

- Un impresionant portofoliu de clienti atent selectionat de-a lungul celor peste 9 ani de experienta a companiei ;

- Oportunitati de angajare in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc).





Vizitand siteul companiei noastre veti regasi programe si proiecte noi disponibile incepand cu cu acest an pentru Caraibe, USA si Canada !
DACA INFORMATIILE FURNIZATE NU SUNT SATISFACATOARE, puteti solicita prin email trimiterea brosurii electronice : “ CARIERE DE SUCCES IN HOTELARIE - G&G 2010 “

Va dorim succes in continuare !!


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries