Bucatari & Ospatari in Marea Britanie fara comisioane in avans!

Work Experience

08-03-2012 | EXPIRA LA 08-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aveti sansa de a va construi o cariera in industria hoteliera de lux in Departamentul Hospitality & Catering UK, lucrand pentru o companie de mare prestigiu alaturi de un colectiv foarte bine pregatit daca aveti o experienta de minim 6 luni, pe care o puteti dovedi.

Contractul pentru Marea Britanie este de 12 luni, prin procedura Self Employment (PFA - Persoana Fizia Autorizata). Compania Work Experience si partenerii nostri din UK se vor ocupa de formalitati si inscrieri.

Locatii: pub-uri, restaurante, pizzerii, pensiuni si hoteluri.

Joburi :
Hotel/Restaurant : Assistant Manager, Bar Staff, Waiting Staff, Receptionist, Head Receptionist

Bucatarie : Cleaner, Kitchen Assistant, Kitchen Porter, Commi Chef, Cook, Chef, Breakfast Chef, Grill Chef, 2nd Chef, Starter Chef, Chef de Partie, Pastry Chef, Junior Sous Chef, Sous Chef, Head Chef, Kitchen Manager.

Procedura de angajare Self Employed are urmatoarele avantaje :
- Aplicantii pot sa isi inceapa activitatea din ziua in care au ajuns in UK fara sa trebuiasca sa astepte inregistrarea la vreo institutie de stat, urmand ca in maxim 3 luni sa faca toate demersurile
- Dvoastra controlati taxele catre statul britanic asta inseamna ca nu sunteti obligat sa platiti taxa pe profit de 30% pe care o plateste fiecare in mod normal un angajat pe sistemul clasic.
- Nu sunteti conditionat de plata si participare la cursuri de formare in UK.
- Semnati din start un contract pe 12 luni cu posibilitate de prelungire si pe durata intregii perioade veti fi asistata permanent in tot ceea ce aveti nevoie.

Va invitam sa accesati site-ul nostru www.workexperience.ro unde va trebui sa va inregistrati in baza noastra de date si sa detaliati cat mai bine experienta si aptitudinile dumneavoastra.


CERINTE

Este necesar sa aveti o experienta de cel putin 6 luni in domeniul Hospitality & Catering (Hotel si Restaurant) pe una dintre urmatoarele pozitiile mentionate mai sus.

Sa cunoasteti limba engleza la un nivel cel putin conversational . Veti sustine un interviu telefonic in limba engleza cu unul din consultantii nostri cat si cu compania angajatoare inainte de plecare si de emiterea contractului de munca.Va trebui sa va asigurati personal transportul pana in UK (100-200 Euro) si sa va sustineti financiar pana la primirea primului salar in UK.

Pentru alte informatii, ne puteti contacta la adresa bucuresti@workexperience.ro sau europa@workexperience.ro .


BENEFICII OFERITE

Salariile sunt cuprinse intre 6,08 - 12 GBP/ora, la un orar de munca de 8-9 ore/zi, 5-6 zile/saptamana, la care se adauga bacsis (TIPS) si orele suplimentare (conform intelegerii cu angajatorul si daca este posibil la pozitia pe care lucrati).

Salariul este de asemenea conform pozitiei ocupate si a experientei acumulate. Daca dati dovada de seriozitate si profesionalism, veti putea fi promovati si pe alte pozitii in bucatarie.

Pentru alte detalii si in acest sens, ne puteti contacta la adresa bucuresti@workexperience.ro sau europa@workexperience.ro si la numarul de telefon 0726 - 464 - 488 sau 0758 - 514 - 330.


DESCRIEREA FIRMEI

Details on http://www.workexperience.ro/
http://www.facebook.com/workexperience
http://www.youtube.com/workexpromania
https://plus.google.com/s/workexp romania
http://twitter.com/workexpromania