Bona in Edinburgh/Scotia

Confidential

25-02-2011 | EXPIRA LA 10-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

(Aceasta paranteza am adaugat-o dupa ce am primit mai multe aplicatii. Va rugam sa cititi cu mare atentie anuntul. Primim interminabile CV-uri fara sa fie insotite de scrisori de intentie si fotografie, asa cum am cerut. )

Cautam o doamna/domnisoara care sa ne ajute la ingrijirea celor patru copii pe care-i avem. Am dori o persoana tanara, vesela, onesta, calma care sa doreasca o colaborare pe termen mediu sau lung.

De la ora 9 la 3 copii merg la scoala, cu exceptia unei fetite de 3 ani. In programul de acasa dorim sa-i ajute pe copii la lectii, sa-i antreneze in unele jocuri si exercitii; sa participe la treburile administrative comune.

In cazul in care o persoana cu studii superioare doreste sa aplice pentru acest job, ii putem oferi si un altul, de secretara, in regim part time, in cadrul firmei pe care o conducem. Pentru asta solicitam un nivel f bun de engleza si cunostinte avansate de calculator.


CERINTE

Am prefera pe cineva cu studii superioare care doreste sa-si cladeasca si o cariera profesionala. Detinem o proaspat infiintata companie de productii tv cu ramificatii in Ecomert. Ideal pentru absolvente de Litere, ASE, Jurnalism...etc

Nu vrem pe cineva a carei legaturi in tara (parinti, sot, copii, prieten) sa-i creeze stress sau alte probleme in a-si duce sarcinile cu bine. Mai mult decat atat, rugam persoanele lacome, prefacute si care nu iubesc cu sinceritate copilaria se ne evite. Daca ne-ar pacali la interviu, nu i-ar fi prea usor s-o faca la infinit si-atunci ar fi o pierdere de timp pentru ambele parti.

Consideram doar aplicatiile care contin o scrisoare de intentie. Desi riscam sa creem suspiciuni, pentru a evita surprizele solicitam, de asemenea, si o fotografie clara a persoanei care aplica.


BENEFICII OFERITE

E de la sine inteles ca oferim cazare si masa, dincolo de salariul stabilit. Ca un avantaj important, am putea spune ca, persoana cu care urmeaza sa colaboram poate economisi intreaga suma de bani primita lunar.

Pentru cineva care sa cuprinda ambele slujbe am putea oferi un salariu de £1200-1300. Asta nu din prima luna. Pornim de la mai putin si crestem constant in timp ce ne castigam increderea reciproc.